Hugh Laurie 64 let


James Hugh Calum Laurie zdědil sportovní nadání po svém otci, který vyhrál zlatou medaili v roce 1948 na Olympijský hrách v Londýně. Hugh se přidal k národnímu veslařskému týmu a v roce 1977 byl čtvrtý na juniorském mistrovství světa ve Finsku. Na Cambridgi vystudoval antropologii. V roce 1989 se oženil s Jo, s níž má tři děti - Charlie, Bill a Rebecca.

Na filmovém plátně se znovu objevil v LETU FÉNIXE a nedávno začal hrát cynického Dr. Gregory House v seriálu HOUSE, M. D. Za tento seriál získal zlatý Globus, nominaci na Emmy a poslední dva roky dvakrát cenu TCA (Television Critics Association). Hugh Laurie je také hudebník a spisovatel, v roce 1996 publikoval svůj román The Gun Seller.


11.6.1959
Oxford, Oxfordshire, England, Velká Británie
Hugh Laurie csfd

Strašidlo cantervillskéÚžasný MauricKouzelný svět Davida CopperfieldaHolmes a WatsonZemě zítřkaFinal Cut - Dámy a pánovéPan PipDcera nejlepšího kamarádaHopVelká vánoční jízdaMonstra vs. VetřelciKrálové uliceMyšák Stuart Little 3ValiantLet FénixePohádka o Honzíkovi MrazíkoviMladí návštěvníciDragans of New YorkMyšák Stuart Little 2Dívka z RiaJá a mé přízrakyCarnivaleMožná, miláčkuMyšák Stuart LittleThe Nearly Complete and Utter History of EverythingLive from the LighthouseMadam BetteMuž se železnou maskouLví královstvíOšklivé káčátkoPidilidiSpice WorldTreasure Island101 dalmatinůPomsta Sněhové královnyThe Best of Tracey Takes On...Rozum a citSněhová královnaThe Adventures of MoleŠpendlík na motýlaAll or Nothing at AllPetrovi přáteléStraplessVánoční koleda u Černé zmijeThe Laughing PrisonerUp LineDangerous Brothers Present: World of DangerMrs. Capper's BirthdayVíc než dostWeekend in WallopThe Crystal CubeCambridge Footlights RevueJsou světla, která nevidímeAgatha Christie: Proč nepožádali Evanse?Avenue 5


Aktualizace osobnostního profilu Hugh Laurie: 1.11. 2023 17:29