Tara Lipinski 41 let


Vlastním jménem Tara Kirsten Lipinski se narodila 10.6.1982 jako dítě manželům Patricii Brozyniak Lipinski a Jackovi Richard Lipinski v Pensylvánii. Rodina žila v Sewellu v New Jersey až do roku 1991. Tara se proslavila hlavně v krasobruslení. Mezi její záliby patří nakupování, vaření, kino a hlavně psi.

Mezi její největší úspěchy v krasobruslení patří 1. místo na Mistrovství světa v roce 1997 a 1. místo na Olympiádě v roce 1998. A mimo jiné si zahrála i v pár filmech. Například ve filmu ZÁVOD O ZLATO (2000) a THE METRO CHASE (2003).


10.6.1982
Filadelfie, Pennsylvania, USA
Tara Lipinski csfd

The Metro ChaseAll-Star Olympic Salute: Countdown to Salt Lake CityIce Wars 9Women of the Games: Going for the Gold on E!Celebration of GoldHip-Hop On IceMichelle Kwan: People in the NewsWorld Ice ChallengeScott Hamilton: The E! True Hollywood StoryZávod o zlatoDivas On IceFrom This MomentE! Specials: Ice SkatingToo Hot to SkateNoční soudK smíchuScooby-Doo, hádej kdo je tu?AmphibiaGriffinoviSuperstoreGeneration JetsSedmé nebeSabrina - mladá čarodějniceVeroničiny svůdnostiFanaticPředčasné vydáníBojíte se tmy?Mladí a neklidníVH-1 Where Are They Now? - On IceAt Home with Tara LipinskiFire On Ice: Champions of American Figure SkatingVH-1 Where Are They Now?1998 Olympic Winter Olympics Figure Skating Competition HighlightsI Have NothingCriss Angel's Magic with the StarsGuy's Ultimate Game NightWedding TalkThe Kelly Clarkson ShowBitva playbackůDaily Blast LiveOscar's Red Carpet 2014The Meredith Vieira ShowHollywood Game Night


Aktualizace osobnostního profilu Tara Lipinski: 5.12. 2023 10:52