Konstantin Krjukov 39 let


Ačkoliv tomu jeho příjmení nenapovídá, Konstantin Vitaljevič Krjukov je jedním z mnoha členů rozvětvené rodiny, která již ve třetí generaci hraje významnou úlohu ve světě ruského filmu. Je vnukem slavného herce a režiséra Sergeje Bondarčuka a jeho druhé ženy Iriny Skobcevy. Jeho matkou byla herečka Aljona Bondarčuk. Oba sourozenci jeho matky, Natalja a Fjodor, jsou herci a režiséři. Jeho bratranec, Ivan Burljajev, je hudebním skladatelem scénické a filmové hudby. Mezi všemi blízkými, úzce spjatými se světem filmu, je Konstatinův otec, který je doktorem filosofie a gemologem a živí se jako podnikatel, bílou vránou. Dětství prožil ve Švýcarsku, na náléhání svého děda ukončil s vyznamenáním uměleckou školu v Zurichu, odešel studovat na školu při německém velvyslanectví v Moskvě, kde desátou a jedenáctou třídu absolvoval externě. V roce 2001, ve svých šestnácti letech, se stal jedním z nejmladších absolventů amerického institutu gemologie a stal se diplomovaným gemologem. Stal se tak specialistou na drahokamy, což je odbornost, která by dokázala zvýšit přitažlivost i méně atraktivního jedince, než jakým Konstatnin je. Ve stejném roce nastoupil na právnickou fakultu, kterou absolvoval v roce 2006.

Jeho další filmová role měla s tou první několik věcí společných. Titul měl rovněž v názvu číslo devět a setkal se s některými z kolegů z 9. roty; v seriálu 9 MESJACEV se kromě svého strýce a Artura Smojlaninova setkal i s Marjou Mironovou, známou u nás hlavně z Denní a Noční hlídky, nebo s Alexandrem Adabašjanem, kterého jsme viděli, krom jiného, ve filmu DVANÁCT (2007).

Jeho filmový debut nebyl jediným filmem, kde hrál společně s rodinným příslušníkem. Se svým strýcem Fjodorem se ve filmu setkal ještě několikrát a to ve filmu ŽARA (2006) a NULEVOJ KILOMETR (2007) podle stejnojmenného románu Pavla Sanajva. Osud mu však dopřál pouze jednou, aby hrál ve filmu společně se svou matkou; film ODNOKLASSNIKI (Spolužáci 2010) měl premiéru až po hereččině smrti. Kilometr nula nebyl jediným filmem podle knižní předlohy, v němž měl Konstantin přiležitost si zahrát. V roce 2011 hrál ve filmu GENERATION P podle předlohy Viktora Pelevina.

Po boku mnoha známých kolegů si zahrál v pokračování komedie Mamy, a to ve filmu S NOVYM GODOM, MAMY! (2012). Kromě známých ruských jmen, jako Olga Sutulova, Jekatěrina Vilkova, či Jekatěrina Klimova, se ve filmu objevil i 'Černý tulipán' Alain Delon. Divácky atraktivní je i sportovní film ŠAMPIONI (2014) o třech známých sportovcích. Na úspěch tohoto filmu navazuje film 'ŠAMPIONI: RYCHLEJŠÍ, VĚTŠÍ, SILNĚJŠÍ (2015), v němž hraje Konstantinův bratranec, Sergej Bondarčuk mladší.


7.2.1985
Moskva, Rusko, Sovětský svaz
Konstantin Krjukov csfd

Chitrovka. Znak četyrjochZa Palyča!BěglecyNovogodnij pěrepolochSpasti PuškinaVurdalakiDěrži udar, dětka!Opasnyje kanikulyPomňu - ně pomňu!Odnoj levojSacred BloodUběžať, dognať, vljubitsjaSex, kofe, sigaretySpiralTajna ťomnoj komnatyČempionyPoka ješčjo živaVot eto ljubov!Čto tvorjat mužčiny!S novym godom, mamy!Solo na saxofoněVsjo prostoGeneration PNa krjučke!OdnoklassnikiPikap: Sjom bez pravilPistolet StradivariNulevoj kilometrŽara9. rotaKrasnyj JarOtkrytyj brakSansaraBez pravilNasledijeOnlajfSerebrjanyj volkGroznyjŠou pro ljubovAgata i sysk. Koroleva briljantovLegenda FerrariVečnyj otpuskPensilvanijaV Moskve vsegda solnečnoKultNě ženskoje děloStudija 17Bez sledaVtoroje vosstanije SpartakaOgurečnaja ljubovSoldaty 16. Děmběl něizběžen9 mesjacevSodan näyttelijätVečernij Urgant


Aktualizace osobnostního profilu Konstantin Krjukov: 1.11. 2023 15:34