Camille Cottin 45 let


Camille Cottin je francouzská divadelní, televizní a filmová herečka. Její rodiče se rozvedli těsně před jejím narozením, ale zůstali v přátelském kontaktu. Její biologický otec Gilles Cottin je slavný francouzský vizuální umělec, malíř a ilustrátor. Ve dvanácti letech se společně se svou matkou, která v patnácti letech utekla z rodného Alžírska, a jejím novým přítelem, který byl studiovým umělcem, který maloval budovy, a svými sourozenci přestěhovala do londýnské čtvrti South Kensington, kde se za dobu pěti let perfektně naučila anglický jazyk.

Objevila se v reklamách pro mnoho značek, jako jsou SoftBank nebo Dior, a také v reklamě na japonský telefon, kterou režíroval americký režisér Wes Anderson a ve kterém se objevila po boku amerického herce Brada Pitta, se kterým si v roce 2016 zahrála vedlejší roli v dramatu Spojenci. Camille hrála mnoho malých a epizodních rolí v televizních seriálech, ale také hlavní roli agentky umělecké agentury Andreu Martel ve francouzském komediálně-dramatickém seriálu s názvem Chci mluvit se svým agentem!. Z filmových rolí si připomeňme jednu z hlavních postav v americkém dramatickém snímku Stillwater, kde si zahrála roli Virginie.

Camille je narozená ve znamení Střelce a je 168 centimetrů vysoká. Je šťastně vdaná za architekta Benjamina Paloma, se kterým má dvě děti, dceru Annu a syna Léona, se kterými společně žijí střídavě v Paříži a na jejich venkovském statku v Normandii, kde mají dva psy a kde chovají stádo koz.

Camille preferuje italský jídelníček a mezi její top poživatiny patří lanýže, francouzské sýry a pravý ruský kaviár. Mezi neoblíbenější destinace patří Paříž a Londýn, tedy města, ve kterých vyrůstala. Mezi její záliby patří čtení knih, cestování, herectví a zpěv. Miluje basketbal a mezi její nejoblíbenější filmy patří upírská sága Twilight. Mezi barvami upřednostňuje růžovou a bílou a jejími hereckými vzory jsou Mel Gibson a Natalie Portman.


1.12.1978
Paříž, Île de France, Francie
Camille Cottin csfd

Golda - Železná lady IzraeleL'EmpirePřízraky v BenátkáchToni, en familleCoeurs vaillantsKlan GucciMůj legionářStillwaterDvě jáOslněniPokoj 212Záhada jménem Henri PickLarguéesPhoto de famillePremières vacancesŠelmyTelle mère, telle filleBalerínaCigarettes et chocolat chaudIrisSpojenciLes gorillesMůj králNos futursPařížská blbkaÚplně poprvéGazelyByl jednou jeden BelgičanFractureYamakasiStar Wars: VizeNa mušceH24 - 24 heures dans la vie d’une femmeChci mluvit se svým agentem!MoucheCalls


Aktualizace osobnostního profilu Camille Cottin: 1.11. 2023 08:36