Markie Post (1950 - 2021)


Marjorie Armstrong Post se narodila v kalifonském Palo Alto, ale vyrůstala v městečku Walnut Creek. Jejím otcem je známý vědec Richard F. Post. Na střední škole byla roztleskávačkou. Později získala bakalářský titul v oboru umění na univerzitě v oregonském Portlandu.

Markie ale není jen seriálovou herečkou. K jejím prvním filmovým počinům patří film CHYTÁNÍ DRAKA z roku 1996, ve kterém si zahrála upracovanou matku Gwen Kesslerovou, jejíž zaběhnutý stereotyp změní setkání s heroinem. O rok později se objevila opět v hlavní roli, tentokrát v dramatu EXPEDICE SMRTI, kde ztvárnila čtyřicátnici Amy, která dostane jako dárek od svého manžela vytouženou dovolenou v Nepálu, která se však změní v boj o holé přežití. V roce 1998 si zahrála matku Cameron Diaz v romantické komedii NĚCO NA TÉ MARY JE. Společně se Cindy Williamsovou se objevila jako dívka na telefonu a domina ve filmu TRICKS OF THE TRADE a jako zpěvačka po boku Jimmyho Smitse ve filmu GLITZ. K jejím počinům z poslední doby patří účinkování v rodinné komedii VÁNOČNÍ ÚNOS (2007).

Jejím prvním manželem byl Stephen Knox, ale jejich manželství skončilo rozvodem. V únoru roku 1982 se provdala za Michaela A. Rosse, se kterým žije doposud a má s ním dvě dcery – Katii a Daisy.


4.11.1950
Palo Alto, California, USA
7.8.2021
Los Angeles, California, USA
Markie Post csfd

Christmas ReservationsFour Christmases and a WeddingLast Best Summer EverOdvázaná láskaCamp Cool KidsMuffin Top: A Love StoryChristmas on the BayouBackyard WeddingCook-Off!Vánoční únosTill Dad Do Us PartNěco na té Mary jeUž na tebe čekámDog's Best FriendExpedice smrtiChasing the DragonVisitors of the NightSomeone She KnowsDoktor smrtÚtěk před smrtíLesk smrtiNejstarší řemesloTriplecrossGlitterMassarati and the BrainVíc než další milostný příběhFrankie and Annette: The Second Time AroundThe Kids Are AlrightSanta Clarita DietPolicie ChicagoTransformers PrimeMan Up


Aktualizace osobnostního profilu Markie Post: 27.2. 2024 01:36