Elodie Fontan 36 let


Élodie Fontan je francouzská televizní, filmová a divadelní herečka a také příležitostná modelka, která vyrostla společně se svým bratrem v malém městečku Bondy, které se nachází v metropolitní části hlavního francouzského města Paříž. Její otec byl novinář a příležitostný kameraman, který za přispění svého přítele fotografa chtěl nechat Elodii fotit, když jí bylo 5. Pro budoucí úspěch si musela projít castingovou agenturou, což její rodiče dovolili. Byla to opravdu náhoda a bylo to velké štěstí, jak sama říká v jednom z rozhovorů, že začala fotit ve věku pěti let, byla registrována v agentuře, která ji donutila projít reklamními castingy a její nejznámější reklamou je reklama na dorty značky Alsa a dále také na automobily Nissan, řetězec rychlých občerstvení Quick a na zábavní střediska společnosti Euro Disney.

Její plány se změnily, když jí castingová agentura nabídla ve věku osmi let jednu z dětských rolí v komediálním filmu s názvem Povolání: Učitel. Ve filmu si zahrála po boku slavného francouzského herce Gérarda Depardieua, který zde ztvárnil postavu jejího otce. Poté pokračovala ve studiu až do maturity s tím, že natočila několik komediálních seriálů pro AB productions a TF1. Po maturitě strávila čtyři roky v divadelní a filmové škole. Kromě mnoha televizních a filmových rolí se Elodie činí také ve francouzském dabingu, kde jsme jí mohli slyšet jako kočku Chloe v animovaném snímku Tajný život mazlíčků 2. V počítačovém světě namluvila ženskou postavu Exo v počítačové hře s názvem „Destiny 2“. A i když měla dlouhou dobu skutečnou fobii z divadelního jeviště, tak se nakonec přidala v roce 2018 k divadelní skupině nazvané Enfoirés.

V roce 2020 při natáčení televizního snímku s názvem Big Five byla Elodie štěstím bez sebe, jelikož natáčení probíhalo v senegalské safari, kde byla poblíž zvířatům a jak sama přiznala v jednom z rozhovorů, že se tímto natáčením vrátila do svých dětských let. Své zážitky z natáčení a fotky z místního safari, kde si oblíbila žirafí rodinku, sdílela na sociálních sítích se svými fanoušky.

Elodie měří 171 centimetrů a narodila se ve znamení Raka. Mezi její záliby patří box, jízda na koni, poker, parašutismus a návštěva kina. V roce 2015 se na své dovolené v Martiniku seznámila s francouzským hercem Philippem Lacheauem, který ji poté obsadil do svého komediálního snímku s názvem Léto All Exclusive. Od té doby jsou nerozlučná dvojka a v prosinci 2019 se jim narodil syn Raphael. O její kariéru se stará její agent Gonzalve Leclerc. Její nejoblíbenější film je Život je krásný a její nejoblíbenější herečkou je Charlize Theron. V roce 2018 společně se svým manželem dělali reklamu na francouzský elektromobil značky Renault Zoe.


9.7.1987
Bondy, Seine-Saint-Denis, Francie
Elodie Fontan csfd

3 jours maxAlibi na klíč: Den DCo jsme komu všichni udělali?Super-BlbTous InconnusBig FiveCo jsme komu zase udělali?BrillantissimeNicky Larson: Agent amatérAlibi na klíčMission Pays BasqueVenise sous la neigeLéto All ExclusiveVůně vraždyCo jsme komu udělali?Marie et MadeleinePrávo na smrtSois le meilleurSeconde chanceMeurtres sans risquePovolání: UčitelStíny smrtiPrise au piègePříliš brzyDuel au soleilKriminálka Paříž


Aktualizace osobnostního profilu Elodie Fontan: 6.12. 2023 09:28