Maddie Ziegler 21 let


Maddie Ziegler je americká tanečnice, herečka a modelka. Narodila se 30 září roku 2002 rodičům Melisse a Kurtovi Zeigler v Pittsburghu ve americkém státě Pennsylvania. Meddie začala tančit ve dvou letech a postupně se dopracovala k jedné z nejuznávanějších dětských tanečnic. Vystupovala v mnoha videoklipech ale její úplně největší úspěch je brilantní vystoupení v hudebním videoklipu zpěvačky Sia - Chandelier, který vyhrál cenu za nejlepší choreografii roku 2014 předávanou na MTV Video Music Awards.

Maddie má mladší sestru, se kterou účinkuje a také dva starší nevlastní bratry, kteří pocházejí z prvního manželství jejího otce. Ani Maddie se nevyhnula populárním filantropii a spolu s matkou a sestrou propagují Starlight Children's Foundation.


30.9.2002
Pittsburgh, Pennsylvania, USA
Maddie Ziegler csfd

Fitting InMusicNásledkyWest Side StoryVšem klukům: P.S. Stále tě milujuHenryho deníkBalerínaSpirit volnost nadevšeProlhané kráskyNicky, Ricky, Dicky a DawnAustin a AllyLive to DanceV těle boubelkyThe Story Behind Sia's Elastic Heart Music Video!Sia: TogetherBenny Blanco & Juice WRLD - GraduationLSD ft. Labrinth, Sia, Diplo - No New FriendsLSD feat. Sia, Diplo, Labrinth - ThundercloudsSia - RainbowSia - Cheap ThrillsSia - The GreatestSia - Big Girls CrySia - Elastic HeartSia - ChandelierOscar 2022Filmové a televizní ceny MTV: Největší legendyCollider Ladies NightTeen Choice 2018Teen Choice Awards 2017GRAMMY Awards 20152014 MTV Video Music AwardsNickelodeon Kids Choice Awards 2014Teen Choice Awards 2014Dance MomsThe VoiceRed Carpet ReportCelebrity Family FeudJimmy Kimmel Live!Show Ellen DeGeneresovéSaturday Night LiveToday


Aktualizace osobnostního profilu Maddie Ziegler: 4.11. 2023 09:52