Jack Davenport 51 let


Jack Davenport se narodil 1. března 1973 v Suffolku v Anglii hercům Marii Aitkenové a Nigelu Davenportovi. Studoval literaturu a filmová studia na východoanglické univerzitě. Poprvé dal o sobě vědět, když napsal Johnu Cleeseovi, aby se ho zeptal na roli ve filmu DIVOKÁ STVOŘENÍ (1997), kde si nakonec zahrál ošetřovatele v zoo.

Pro Jacka asi nejznámější role je snoubenec Keiry Knightley ve filmu PIRÁTI Z KARIBIKU : PROKLETÍ ČERNÉ PERLY. Objevil se také v dalších dvou pokračováních. Tento sympatický Angličan si dále zahrál v : SLEČNA MARPLOVÁ - MRTVOLA V KNIHOVNĚ, LIBERTIN, MARY BRYANTOVÁ nebo DOKONALÁ PARTIE.

Naposledy se objevil ve filmu PIRÁTI NA VLNÁCH z roku 2009, kde sekundoval hercům jako je Bill Nighy, Emma Thompson nebo Philip Seymour Hoffman.


1.3.1973
Suffolk, England, Velká Británie
Jack Davenport csfd

Bonus TrackSvatba na divokoThe StolenThe TankAmericanaGernikaSpojené královstvíUntitled Sarah Silverman ProjectKingsman: Tajná službaSea of FireKlíčová osobaMother's MilkPiráti na vlnáchPiráti z Karibiku: Na konci světaThis Life + 10Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého mužeDokonalá partieMary BryantováLibertinEroicaPiráti z Karibiku: Prokletí Černé perlyThe Welsh Great EscapeBunkrCikánkaNot Afraid, Not AfraidSubterrainOffending AngelsWyvernská záhadaTalentovaný pan RipleyMacbethTajemství krokodýlůTale of the MummyDivoká stvořeníThe MothObžalovaníTen PercentProč ženy zabíjíThe Morning ShowNext of KinBílá sláva


Aktualizace osobnostního profilu Jack Davenport: 19.11. 2023 14:57