Ilona Svobodová 63 let


Ilona Svobodová se narodila 20.června 1960 v Kladně. V dětství byla hodně aktivní a navštěvovala různé kroužky: dramatický , výtvarný, hrála na klavír, zpívala a tančila.Také se věnovala gymnastice. Tyto zájmy ji přivedly ke studiu na pražské konservatoři , kterou absolvovala v roce 1982. Už během studií točila filmy. S režisérem V.Matějkou natočila MÁ LÁSKA S JAKUBEM, s L Rychmanem LÁSKA NA DRUHÝ POHLED a HADÍ JED režiséra F.Vláčila (hlavní cena na XXXII. FFP) kde zahrála hlavní roli. Dále nasledovala ještě řada rolí jako například Božena ve filmu O.Vávry OLDŘICH A BOŽENA.

Ilona Svobodová je provdána za hudebního skladatele Petra Skoumala. S ním má syna Filipa. S Gustavem Bubníkem má dceru Adélu.


20.6.1960
Kladno, Československo
Ilona Svobodová csfd

Případ pro rybářeBastardi 3Bastardi 2Fredy a Zlatovláska100 + 1 princeznaDva na schodištiO JečmínkoviBrouk v hlavěTrosečníciDen, kdy nevyšlo slunceManželka Ronalda SheldonaTa třetíVěrní abonentiIsabela, vévodkyně BourbonskáPatnácté létoJen o rodinných záležitostechVzpomínka na břehu mořeVěčný tulákNaděje má hluboké dnoRubín má barvu krveSupersenŘetězová reakceDvě z PařížeNanečistoPilotiTen zázračný dotek láskyArabeskyMotovidlaO lesním královstvíStíny a šepoty jezeraBlankytná pohádkaLokisPojďte s námi mezi bohy!Těžká hodinaPusu, pusu, pusu!Anynka a čertO princezně SolimánskéOldřich a BoženaCesta na BorneoDíra ve zdiHodina před ránemJohnny si vzal puškuPrincezny na trvalouPřezůvky ŠtěstěnyTři mušketýřiMá láska s JakubemO labutiPles na rozloučenouSněženky a machřiVítr v kapseHadí jedLáska na druhý pohledChvíle pro píseň trubkyTak co, mladý muži?Medaile za všední dnyV pozdním deštiVšechny moje lásky


Aktualizace osobnostního profilu Ilona Svobodová: 2.11. 2023 14:58