Jacqueline McKenzie 56 let


Celým jménem Jacqueline Susan McKenzie se narodila 24. října 1967. Je televizní a filmová herečka z Australského Sydney. Promovala na prestižní škole v národním institutu dramatického umění v Sydney, která se chlubí tím, že vychovala hvězdy jako Mel Gibson, Judy Davis, Cate Blanchett a Geoffrey Rush. Ráda také ve svých volných chvílích maluje nebo zpívá - má songy jako Shy Baby, Boo Boo, Find Me, Summer, Under The Elm and Ever.

Dále pokračovala ve své vzestupné tendenci v australských snímcích. V roce 1994 vyhrála cenu ve filmu HALIFAXOVÁ, SOUDNÍ PSYCHIATR: VYLHANÉ VZPOMÍNKY a rok 1995 znamenal další cenu za ANGEL BABY. Především tyto úspěchy jí otevřely cestu do Ameriky. Zahrála si ve filmech jako POZDRAV Z BODU NULA (1998), ÚTOK Z HLUBIN (1999) nebo PODIVNÁ TAJEMSTVÍ (2002).

V roce 2004 ji známe z její nejznámější role Diane Skouris. Agentka sci-fi seriálu 4400, kterého se natočili celkem 4 řady. Pro tento seriál nazpívala mimo jiné song Shy Baby. Aktuálně je v Koloumbíjské Bogotě, kde natáčí první řadu nového televizního seriálu MENTAL.


24.10.1967
Sydney, New South Wales, Austrálie
Jacqueline McKenzie csfd

Force of Nature: The Dry 2The ConvertPoker FaceRuby's ChoiceZhoubné zloSlečna Fisherová a záhada Hrobky slzPozdrav z Palm BeachHarmonyOccupationThe GatewayNikomu to neříkejTři létaForce of DestinyCesta nadějeFellBitva o Hill 60Opal DreamBroskveGuns, Money and HomecookingHuman TouchPreservationPodivná tajemstvíKdyž Billie porazila BobbyhoKiss Kiss (Bang Bang)EisensteinNa břehuÚtok z hlubinFreak WeatherPozdrav z bodu nulaKangaroo PalaceUnder the Lighthouse DancingĎábelská hraNeústupnýTalkTrapsTuláciStarkThis Won't Hurt a BitRomper StomperWordplaySavage RiverSignificant OthersRozkvětReckoningPine GapRomper Stomper


Aktualizace osobnostního profilu Jacqueline McKenzie: 7.11. 2023 17:04