Robert Baker 44 let


Robert (přezdívaný Bo a narozený ve znamení vah), 185 centimetrů vysoký rodák z Texasu, do Hollywoodu přišel v roce 1999, kdy si střihnul drobnou roli pařmena ve filmu AN ANGEL ON ABBEY STREET. Na další příležitost si musel počkat celé dva roky a na plátnech kin se znovu mihnul až ve filmu RULING CLASS.

Robert sice díky své statnosti povětšinou dostával (a stále dostává) fyzicky dominantní role, sám je ale hotový ťutínek. Když hrál v CHIRURZÍCH, velmi trval na tom, aby všichni kolem věděli, že je osobně pravým opakem své dost antagonistické postavy, a že když sám – byť omylem – dupne na nějakého brouka, cítí se na rozdíl od jeho postavy vždycky provinile.

V současnosti se Robertovi i díky slávě z CHIRURGŮ poměrně daří. Jen v roce 2013 hrál hned ve třech filmech – DEVIL´S KNOT, VIRTUALLY HEROES a spolu s Johnny Deppem ve filmu OSAMĚLÝ JEZDEC.


15.10.1979
Memphis, Tennessee, USA
Robert Baker csfd

DoulaDrawn Into the NightLast Time You Had Fun, TheOur RoboCop RemakeG.I. Joe 2: OdvetaGarden ApartmentsOsamělý jezdecVirtually HeroesĎáblův uzelFracekBláznivá svobodaLure: Teen Fight Club, APickin' & Grinnin'Indiana Jones a Království křišťálové lebkyNávrat osamělého jezdceTvrdé paliceDůvěrnostiSave MeAmbrose Bierce: Civil War StoriesMuž proti mužiSpecialLittle AthensLupiči paní domácíMládí v trapuPresumpce vinyFunkhousers, TheRuling ClassAngel on Abbey StreetPivotingChirurgovéMagnum P.I.SupergirlMrtvý bodPůvodníSanta Clarita Diet


Aktualizace osobnostního profilu Robert Baker: 5.11. 2023 06:25