Ana Layevska 42 let


Celým jménem Anna Sergeyevna Layevska je mexická herečka a zpěvačka ukrajinského původu. Narodila se v Kyjevě na Ukrajině. Jejími rodiči byli houslista Serhii Laievskyi a herečka Inna Rastsvetaeva. Když bylo Aně pět let, přestěhovala se spolu s rodiči do Moskvy a začala se učit hrát na housle. Roku 1991 se rodina rozhodla odcestovat do Mexika – zde začala Ana studovat herectví na škole Televisa Centro de Eduación Artística, přičemž okolí si brzy začalo všímat jejího talentu.

První filmovou roli získala v televizním snímku s názvem V čase motýlů (2001), kde se objevila po boku Salmy Hayek. Poté se objevila v taneční reality show Bailando por un Sueño – mezi porotci se stala vcelku nepopulární, avšak před vyřazením ji zachránilo divácké hlasování, nakonec se umístila na třetím místě.

Následovalo ještě několik dalších mýdlových oper z mexické produkce, přičemž zlom nastal roku 2006, kdy v Miami na Floridě začala natáčet seriál Las Dos Caras de Ana, kde ztvárnila ústřední hrdinku po boku mexického herce jménem Rafael Amaya – oba se do sebe zamilovali a začali spolu chodit, nicméně v roce 2010 se rozešli.

V témže roce podepsala Ana smlouvu s americko-hispánskou televizní stanicí Telemundo a získala roli dvojčat v mysteriózním seriálovém thrilleru jménem El Fantasma de Elena, kde ztvárnila psychopatickou Elenu a její dobrosrdečnou sestru Danielu. Následovaly další a další role v nichž Ana ztvárnila jak hlavní, tak i vedlejší nebo i záporné postavy. Jejím dalším počinem byl seriál z drogového prostředí s názvem Yankee (od r. 2019) z produkce Netflixu.


10.1.1982
Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz
Ana Layevska csfd

The GigantesEl paqueteDibujando el CieloEl ContratistaTramposos con suerteLa leyenda del diamanteCantinflasIsaFighter, TheCasi divasCansada de besar saposPrimer amor... tres años despuésDra. Lucía: Un Don ExtraordinarioLa hora marcadaTríadaImplacables: MexicoMi SecretoUklízečkaVálka za dveřmiLa negociadoraThe FlowersAmíkJosé José: El Principe de la CanciónBlue DemonRelaciones PeligrosasMi Corazón Insiste... en Lola VolcánStatus: NežádoucíEl Fantasma de ElenaVerano de amorMujeres asesinasQuerida enemigaLas dos caras de AnaLa MadrastraVecinosClase 406El juego de la vidaPrimer amor... a mil por horaAmor gitanoCuento de NavidadPreciosaAlguna vez tendremos alasMujer, casos de la vida realEl firuleteNoches con PlatanitoBig Brother VIP: MéxicoDon Francisco presenta


Aktualizace osobnostního profilu Ana Layevska: 16.11. 2023 15:28