Peter DeLuise 57 let


Celým jménem Peter John DeLuise. Narodil se v New Yorku roku 1966, jako nejstarší syn (bratři Michael DeLuise a David DeLuise). DeLuise měl k filmu a herectví blízko. Na začátku své kariéry byl spíše hercem, ale v dnešní době je znám jako režisér a scénárista.

Právě díky seriálu STARGATE se dostal opět do povědomí diváků jako režisér a scénárista několika epizod. V několika si i zahrál, například jako voják bránící bránu nebo jako režisér fiktivního seriálu Wormhole. Jeho režisérskou stopu najdeme i na seriálu KRAJNÍ MEZE nebo ANDROMEDA. Byl nominován na 3 ceny Leo Awards. Jednou za nejlepší režii a dvakrát za nejlepší scénář. Oboje byly práce na Stargate.

Byl ženatý s herečkou Ginou Nemo (1988 - 1992), která si zahrála jeho přítelkyni v JUMP STREET 21. Nyní žije s další herečkou Anne Marie Loder. V roce 2004 se jim narodil syn Jake Dominick.


6.11.1966
New York City, New York, USA
Peter DeLuise csfd

The Wedding ContractHanukkah on RyeLáska pod olivovníkemA Brush with LoveAll Summer LongSnowComingFalling for YouSvatební pochod 4 – Něco nového, něco staréhoDarrow & DarrowNarozeninové přáníZaprášená tajemství: Stará vraždaAll of my HeartDýňová princeznaR.L. Stine's Monsterville: The Cabinet of SoulsZaprášená tajemství: Pokoj smrtiZaprášená tajemství: Svatební šatyKluci na povelZaprášená tajemství: Všechno, co se třpytíAliens in the HouseZaprášená tajemství16 přáníRobin Hood: Za Sherwoodským lesemRomantická komedie 101Zasažené srdceVolání srdceLovci stínů: Nástroje smrtiDark MatterDomov na pobřežíCedar CoveHodina duchů


Aktualizace osobnostního profilu Peter DeLuise: 8.3. 2024 00:59