Corbin Bleu 35 let


Corbinova kariéra začala už v dětství modelingem pro firmu Target. Roku 1996 se jeho rodina přestěhovala do Los Angeles - do centra všeho dění. Corbin brzy získal svou první roli v TV seriálu HIGH INCIDENT. Mezitím prošel spoustou malých rolí, než získal hlavní roli ve filmu CHYŤTE TU HOLKU. Po tomto úspěchu podepsal smlouvu na seriál LET 29.

Corbin promoval na střední škole umění v Los Angeles. Byl přijat i na Stanfordskou univerzitu, ale odešel prý z důvodu neplánovaných potíží. Od prosince 2006 cestoval s herci HSM a procestoval s nimi více než 40 měst. Jejich putování skončilo v lednu 2007.


21.2.1989
Brooklyn, New York City, New York, USA
Corbin Bleu csfd

Camp HideoutCampfire ChristmasRemember Me: The Mahalia Jackson StoryLove, for RealMaster of DreamsVánoční tanecOvid and the Art of LoveWitches in the WoodsShaker PointeSugarThe Monkey's PawZvrácená sestričkaBát se nebo zemřítTo Write Love on Her ArmsChuck a přátelé: Velká vzdušná výzvaThe Little Engine That CouldTwinkle ToesFree StyleMuzikál ze střední 3: Maturitní ročníkFlight 29 Down: The Hotel TangoJdi do tohoMuzikál ze střední 2Muzikál ze středníChyťte tu holkuFamily TreeGalaxy QuestMystery MenMuzikál ze střední: SeriálDynastieSupergirlNemocnice Chicago MedPrůměrňákoviCastle na zabitíFosteroviAgentura JasnoFranklin a BashOne Life to LiveSpravedlnost v krviDobrá manželkaPhineas & Ferb


Aktualizace osobnostního profilu Corbin Bleu: 16.4. 2024 06:09