Christoph Waltz 67 let


Christoph Waltz se narodil 4. října 1956 ve Vídni, Rakousko. Pochází z rodiny s uměleckými kořeny, rodiče Johannes Waltz a Elisabeth Urbancic byli scénografové, a jeho prarodiče divadelní herci. Studoval herectví na Max Reinhardt Seminar ve Vídni a Lee Strasberg Theatre and Film Institute v New Yorku.

Christoph umí plynně německy, anglicky a francouzsky. Je rozvedený a z manželství si odnesl 4 děti. Nyní žije v Londýně, Anglie. Jeden z jeho synů se stal rabínem v Israeli, ten se jako znalec židů mimo jiné podílel na Tarantinově filmu.


4.10.1956
Vídeň, Wien, Rakousko
Christoph Waltz csfd

Every Note PlayedGilded RageThe Portable DoorLovec hlavPinocchio Guillerma del ToraFrancouzská depeše Liberty, Kansas Evening SunNení čas zemřítSmrt roku 2021!Festival pana RifkinaAlita: Bojový AndělGeorgetownTulipánová horečkaZmenšováníLegenda o TarzanoviSpectreA zase ti Mupeti!Velké očiŠéfové na zabití 2Království lesních strážcůThe Zero TheoremNespoutaný DjangoBůh masakruTři mušketýřiVoda pro slonyZelený sršeňHanebný panchartiDas Geheimnis im WaldDas jüngste GerichtTodsündeDie VerzauberungScénář láskyFranziskas Gespür für MännerOko medvědaSága rodu VandenbergůPražské padělkyScheidungsopfer MannSchöne Witwen küssen besserDer Fall GehringDer alte Affe AngstHon na žhářeJennerweinPan LehmannSchussangstTygří oko lépe vidíZwei Tage Hoffnung - Der Aufstand vom 17. Juni 1953To byla ale noc!Weihnachtsmann gesuchtEngel sucht FlügelKrálovský poselOrient ExpresRiekes LiebeTajemná královnaTanec s ďáblem: Únos Richarda OetkeraPadající kamenyRafinovaný zlodějS ďáblem v dušiDessine-moi un jouetDie BrautEinsteins EndeFinále


Aktualizace osobnostního profilu Christoph Waltz: 1.11. 2023 23:50