Ki-hong Lee 37 let


Ki Hong Lee se narodil 30. září roku 1986 ve městě Seoul (Jižní Korea). Lee je americko- korejský herec hostující převážně v seriálech, nicméně si zahrál několik zajímavých filmových rolí. Typickým příkladem je nový film Labyrint: Útěk, kde hraje poměrně důležitou roli pod jménem Minho- jednu z hlavních postav, a tudíž se objeví také v pokračování Labyrint: Zkouška ohněm (2015).

Jeho vášeň pro hereckou kariéru začala již od střední školy, kde se také věnoval divadlu. Svou větší kariéru však odstartoval až roku 2010, kde se objevil v televizních pořadech, kterým je například The Secret Life of the American Teenager. Následně se objevil v několika seriálových a filmových rolích, ale také krátkých videí.

V současné době je Lee ženatý s Hayoung Choi. Manželi se stali 7. března 2015.


30.9.1986
Soul, Jižní Korea
Ki-hong Lee csfd

Smrtící krásaLabyrint: Vražedná léčbaTeukbyulshiminVražedná přáníEverything Before UsLabyrint: Zkoušky ohněmStanfordský vězeňský experimentLabyrint: ÚtěkYellow FaceDolmengieui ggoomPárty na klíčLittle AmericaDaveMarvel: Spider-ManNezdolná Kimmy SchmidtThe WhispersNámořní vyšetřovací službaSpravedlnost v krviAway We HappenedLaskavý dotekNová holkaThe Nine Lives of Chloe KingTaková moderní rodinkaV jako VictoriaThe Secret Life of the American TeenagerSiFront Row Flynn옥탑방의 문제아들


Aktualizace osobnostního profilu Ki-hong Lee: 31.10. 2023 03:07