Cameron Bancroft 56 let


Cameron Bancroft se narodil v kanadském Winnipegu, ale vyrůstal na západním pobřeží ve Vancouveru. Jeho otec Glen byl advokát, matka Wendy zdravotní sestra. Cameron má ještě starší sestru a mladšího bratra. Již od mládí byl jeho vášní hokej a jako dospívající byl vybrán do kanadské juniorské hokejové ligy. V 16 letech ale změnil jeho budoucnost úraz při lezení po horách, následkem kterého se už Cameron nemohl své velké vášni věnovat. Po ukončení střední školy přesídlil do Los Angeles, aby mohl studovat herectví na California Institute of the Arts na přelomu 80. a 90. let.

V září roku 1999 se Cameron oženil a se svou ženou žije doposud. Mají dvě děti: syna, který se narodil v roce 2000 a dceru, která se narodila v roce 2002.


17.5.1967
Vancouver, British Columbia, Kanada
Cameron Bancroft csfd

Coyote Creek ChristmasBestiář mladé chůvyIn God I TrustVraždy v ranní show: Vražda na jídelním lístkuNevlastní dceraProud smrtiSvatební pochodThe Town That Came A-Courtin'Profile for MurderZaprášená tajemstvíHanin zákonTo the MatTornado ValleyZrádný prstenKovbojova nevěstaLeft CoastČtyřicítka na krkuŽenská mstaBlahodárný venkovDon't Cry NowPo stopách 11. záříA Beachcombers ChristmasLáska v přímém přenosuChamtiví lhářiLáska v utajeníThe New BeachcombersVše o lásceZločiny podle Mary Higgins Clark: Budu pořád s tebouVIP 2 - Jack se vracíČára za minulostíMystery, AljaškaJak se neztratit v L.A.ConvictionsSleeping TogetherKrutá AljaškaRozdělená rodinaOther Mother: A Moment of Truth Movie, TheShe Stood Alone: The Tailhook ScandalZojaŠestý smyslMoment of Truth: To Walk AgainPro lásku k NancySurové hryAnything for LoveLove & Human RemainsRock 'n' Roll High School ForeverPohřbena zaživaChlapec, který uměl létatWhen the Street Lights Go OnUnspeakableUnREALVolání srdceDomov na pobřeží


Aktualizace osobnostního profilu Cameron Bancroft: 27.2. 2024 02:48