Claes Bang 56 let


Claes Kasper Bang je dánský herec a muzikant. Vystudoval Danish National School of Theatre a v Dánsku poté pracoval hlavně na jevišti a v televizi. Bang je nejlépe známý pro hlavní roli ve filmu The Square z roku 2017. Za tento herecký výkon dostal Evropskou filmovou cenu v kategorii nejlepší herec a byl to první Dán, který toto ocenění dostal.

V roce 2010 se oženil se stylistou Lis Louis-Jensen a je nevlastním otcem jejích dvou dětí. Kromě své rodné dánštiny hovoří plynně švédsky, norsky, anglicky a německy.


28.4.1967
Odense, Dánsko
Claes Bang csfd

Stockholm BloodbathDiorámaIt Is In Us AllSeveřanThe Bay of SilencePoslední VermeerSkleněný pokojThe Burnt Orange HeresyDívka v pavoučí sítiČtverecZachraňte Raffiho!Alle unter eine TanneUnga Sophie BellÜberleben an der ScheidungsfrontLærkevej - til døden os skillerDítě džungleBlå mændTelenovelaNynneČtyři děti a jeden otecRegel nr. 1Under overfladenSami domaPsanciZlé sestryDraculaAféraSpeciální tým KolínSibel & MaxDicteMostPolicie HamburkSOKO WismarVládaMørk & JulAnna Pihl2900 Happiness


Aktualizace osobnostního profilu Claes Bang: 3.11. 2023 02:47