Ana de Armas 35 let


Ana de Armas, celým jménem Ana Celia de Armas Caso, se narodila na Kubě 30. Dubna 1988. Ve čtrnácti letech začala studovat na Národní Divadelní Škole v Havaně, kde také po čtyřech letech úspěšně odmaturovala. Její prarodiče pochází ze Španělska a díky tomu si Ana drží španělsko-kubánské občanství.

V roce 2014 se přestěhovala do Los Angeles, kde žije doteď. Teprve v roce 2015 přišla první větší role ve snímku Eliho Rotha, Knock Knock, kde si Ana zahrála dívku jménem Bel, která spolu s její přítelkyní psychicky týrá postavu hranou Keanu Reevesem, který je uvězněn v jeho vlastním domě poté, co se s ním obě dívky vyspí.

Na rok 2016 pak plánuje hned několik větších rolí, přičemž nejvíce by mohla prorazit v nové komedii Todda Phillipse, Arms and the Dudes, kde se objeví po boku Jonaha Hilla nebo například Milese Tellera.


30.4.1988
Santa Cruz del Norte, Kuba
Ana de Armas csfd

EdenBallerinaGhostedBlondýnkaDeep WaterThe Gray ManNení čas zemřítSmrt roku 2021!Noční recepčníSergioKubánská spojkaNa nožeTři vteřinyCorazónBlade Runner 2049Extrémní rychlostKrvavé zjeveníPěsti z kameneTýpci a zbraněAnabelNebezpečné pokušeníPor un puñado de besosFaradayEl callejónMentiras y gordasMadrigalRosa de Francia, UnaHispania, la leyendaInternátBýt Jamesem BondemThe Making of 'No Time to Die'General Phillips: Boots on the GroundOrishas: EverydaySidecars - Mundo fragilEntering Red80th Golden Globe Awards77th Golden Globe AwardsHollywood InsiderIMDbriefIMDb on the Scene - InterviewsOk! TVVersión españolaSidewalks Entertainment


Aktualizace osobnostního profilu Ana de Armas: 9.12. 2023 17:44