Albert Čuba 40 let


Albert Čuba je český, především divadelní herec. Chodil do základní školy v Dobré, pak přešel na gymnázium do Frýdku-Místku, ale nakonec zakotvil na Janáčkově konzervatoři v Ostravě, kteréžto studium zdárně ukončil po šesti letech absolutoriem.

Albert učí na Janáčkově konzervatoři a Gymnáziu v Ostravě jevištní pohyb.V roce 2016 založil nejmladší ostravské profesionální divadlo, které se zaměřuje především na činohru. Divadlo se nachází v bývalém kině Mír v Ostravě-Vítkovicích, které v roce 2016 koupil a zrekonstruoval. První představení zde proběhlo 25. března 2017, a sice premiérou hry „Dva úplně nazí muži“ francouzského herce a dramatika Sébastiena Thiéryho.

Účinkoval ve veleúspěšné skečové show „Tři Tygři“, která bavila diváky v klubu Heligonka Jarka Nohavici.


8.7.1983
Třinec, Československo
Albert Čuba csfd

HovnaysZatměníKdyby radši hořeloPokoj za větremTři Tygři ve filmu: JACKPOTVánoční příběhZa vším hledej ženuKumštýři: Ostruhy nekonečnaPorota 2Volným pádemPorotaRiško a Fučo: Na konci cestySmrt talentovaného vepřeŽenská pomstaBůh s námi - od defenestrace k Bílé hořeHypermarketKobova garážDevadesátkyStíny v mlzeCo ste hasičiHraj něco!SpecialistéTři Tygři: Cesta na OlympLuptákův vlogísekStrážmistr TopinkaTři tygřiPouťLajnaDefenestrace 1618RozsudekŠtěpán Kozub & Jiří Krhut: Práce pro šaška100na100: ZrcadloLakomecScénický kaleidoskopBullRáno po tomSlyšeníRuská zavařeninaS nadějí i bez níQuinettesKORO NA mizině


Aktualizace osobnostního profilu Albert Čuba: 30.10. 2023 10:03