Justin Henry 52 let


Justin Worthington Henry se narodil v New Yorku realitní agentce Michele a investičnímu poradci Cliffordovi. Svojí kariéru jako herec začal v roce 1979, když vyhrál konkurz na vedlejší roli ve filmu Kramerová vs. Kramer, kde si zahrál syna herců Dustina Hoffmana a Meryl Streep. Za svůj výkon byl nominovaný na Oscara a stal se tak v historii Academy Awards nejmladším nominovaným hercem.

Herectví se ale nestalo jeho hlavní prioritou, v roce 1993 získal bakalářský diplom z psychologie na Skidmore College. Po promoci se objevil ve dvou epizodách seriálu Pohotovost a to v roce 1997.

Justin se věnuje převážně své práci podnikatele, ale občas se objeví i ve filmech nebo v seriálech a herectví bere spíše jako koníček. V roce 1998 založil filmový festival Slamdunk.


25.5.1971
Rye, New York, USA
Justin Henry csfd

The New On Cinema Oscar SpecialReaperJunior DefendersZtracenFinding HomeMy Dinner with JimiOsudu neutečešNot Afraid to Say...LocalsGroupiesVěznice AndersonvilleTanec sladkých srdcíMartinův denSixteen CandlesTiger TownKramerová versus KramerBratři a sestryMy Own Worst EnemyPohotovostFinding the Truth: The Making of 'Kramer vs. Kramer'Double NegativeStrašidelné příběhy celebritThe 37th Annual Golden Globe Awards


Aktualizace osobnostního profilu Justin Henry: 25.4. 2024 09:04