Kryštof Michal 50 let


Kryštof Michal je osobnost, kterou většina lidí zná spíše z hudebního světa. Je frontmanem české skupiny Support lesbiens. Málokdo ale ví, že se také věnuje filmu. V roce 1992 založil výše zmiňovanou skupinu, která vydala 2 úspěšná alba. Došlo však k rozporům v kapele a na pár let se rozpadli. Kryštof Michal dostal prostor věnovat se filmu. Zahrál si například ve filmu MOŽNOSTI (1999), který režírovala Tereza Kopáčová.

V současné době se věnuje skupině Support lesbiens (dali se znovu dohromady a v roce 2001 vydali třetí studiové album), které se daří čím dál lépe. Nelze říci, že by se filmu přestal věnovat. Režíruje některé své videoklipy a jeho hlas také můžeme slyšet v animovaném filmu Strašpytlík, ke kterému spolu s Danem Bártou nazpíval písničky.


15.2.1974
Praha, Československo
Kryštof Michal csfd

ZbožňovanýPoslední aristokratkaZahradnictví: NápadníkBuráceníV peřiněSamotářiMožnostiKoncert proti konci světaSupport Lesbiens - liveSupport Lesbiens feat. Tonya Graves: KeeperExtra HostTIKI-TAKAPevnost BoyardPomáhej s humorem - Konto BariéryCopak bych vám lhal?Máme rádi ČeskoPokondr liveSilvestrovský bonusSilvestr 2009 - Pojďte dál...Talkshow Jana SaudkaIntimní zpověďTOP STAR magazínLetadloBanánové rybičkyNoc s Andělem


Aktualizace osobnostního profilu Kryštof Michal: 19.4. 2024 15:34