Luke Goss 55 let


Luke Damon Goss se narodil 29. září roku 1968 v Londýně, Velké Británii. Je britským hercem a zpěvákem. Je ženatý a má nevlastní dceru.

S filmem se seznámil v roce 2000, ale jeho nejznámější role upíra Jareka Nomaka ve filmu Guillerma Del Tora BLADE II přišla v roce 2002.

Poté se objevil v německém seriálu FRANKEINSTEIN, nebo jsme ho mohli vidět v dramatu CHARLIE kde hrál skutečnou postavu gangstera Charlieho Richardsona. V komedii THE MAN hrál jiného zločince Joeyho/Kanea. Ve filmu ONE NIGHT KING si zahrál perské krále XErXESE, kterého známe z 300.

V roce 2007 ho znovu povolal Del Toro, poněvadž se mu Goss v BLADE II osvědčil a nabídl mu roli prince Nuady v pokračování s názvem HELLBOY II: THE GOLDEN ARMY. Nedávno se Luke Goss mihnul v jednom díle seriálu z dílny J.J.Abramse FRINGE. Nyní se připravuje na roli Stevea Foxe v připravovaném akčním hitu TEKKEN.


29.9.1968
Londýn, England, Velká Británie
Luke Goss csfd

R.I.A.LegacyPaydirtThe Loss AdjusterThe RogueBod zlomuThe Hard WayThe Last BoyExtracurricularNo More Mr Nice GuyTraffikMississippi MurderPříští tahHranice pašerákůKartel smrtiVálka mozkůDezertér 72Noční šichtaOperatorVálečná bandaApril RainLost TimeNedotknutelníDead Drop7 pod nulouInsideInterview se zabijákemRallye smrti: Peklo na zemiKrvavá odplataPressedAcross the Line: The Exodus of Charlie WrightEl Dorado: Chrám SlunceHonba za klenotem EldoradaMěsto čarodějnicRallye smrti 2TekkenThe Dead UndeadUrychlovač zkázyHellboy 2: Zlatá armádaHladina adrenalinuNepohřbenýPřepadení v pouštiShanghai Baby13 GravesNoc s králemSomething in the ClearingŽoldáci spravedlnostiIntimní chvilkyMrazivá tmaPolicajtem proti své vůliCharlieFrankensteinSilver Hawk: Maska spravedlnostiBlade 2Nine TenthsZigZagLove LifeStretch, TheTwo Days, Nine LivesRudá vdova


Aktualizace osobnostního profilu Luke Goss: 26.3. 2024 21:06