Alexandr Ratnikov 44 let


Alexandr Ratnikov je ruský filmový a divadelní herec. V roce 1987, tedy ve svých osmi letech, začal hrát fotbal za moskevské Dynamo a snil o kariéře profesionálního fotbalisty. Díky své od mládí vyšší postavě, která v dospělosti dosáhla 184 cm, má dobré předpoklady ke sportu a věnuje se také karate.

Známý režisér ihned rozpozná Alexandrův velký potenciál a obsazuje ho do mnoha divadelních inscenací. Za roli v adaptaci románu Leonida Nikolajeviče Andrejeva „Sedm lidí, kteří byli pověšeni“ je nominován na prestižní cenu novin Moskovskij Komsomolets za nejlepší herecký výkon, kterou také vyhrává. S úspěchem na divadelním jevišti se dostavují také první role ve filmech a seriálech. Do širšího povědomí ruské veřejnosti se dostává díky roli stážisty Dmitrije Mysina v seriálu Služba důvěry.

Ratnikovovi role se vyznačují pevným charakterem, silnými zásadami, inteligentním a pronikavým pohledem. Alexandrova popularita v Rusku neustále stoupá, za což může vděčit například roli badatele Sergeje Samrina z filmu Falešný svědek. Největšího uznání se Alexandr dočkal za roli Jegora Toloknova ve filmu Okolo futbola, kde hraje jednoho z vůdců chuligánů Skullhead Crew, tedy chuligánů moskevského Spartaku. Díky této roli je Alexandr známý také českým filmovým divákům.

Alexandr je ženatý s ruskou herečkou Annou Taratorkinou, se kterou se seznámil v roce 2004 při natáčení seriálu Služba důvěry, kde si zahrála Alexandrovu partnerku. V roce 2010 Anna porodila Alexandrovi syna Nikitu. Alexandr žije se svojí rodinou v Moskvě.


18.8.1979
Moscow, Rusko
Alexandr Ratnikov csfd

Tri v odnom 3Na kraju ljubviOpasnyj kruizSaljut-7Tri v odnomTri v odnom 2Poslednij rubežLjubit - ně ljubitSmajlikZolotaja něvestaIkona sezonaOkolo futbolaŤomnyj mir: RavnověsijeIščitě mamuRazrešitě těbja pocelovať... snovaZemlja ljudějKřemenDoktor KrasnovKapelnikParomščicaTěorema PifagoraDěvočki ně sdajutsjaBezopasnosťKapitanšaSalsaLjubov kak stichijnoje bedstvijeMamočkiMoskovskaja borzajaVsjo budět chorošoŤoščiny blinyNě plač po mně, Argentina!ViktorijaKak ja vstretil vašu mamu


Aktualizace osobnostního profilu Alexandr Ratnikov: 7.12. 2023 11:53