Ted McGinley 65 let


Celým jménem Theodore Martin McGinley je pro české diváky známý hlavně jako manžel feministky Marcy, Jefferson D'Arcy ze seriálu MARRIED... WITH CHILDREN (Ženatý se závazky), známý je i za svou roli Charleyho Shanowskiho, že sitcomu HOPE & FATE. Narodil se v Newport Beach Emily a Bobovi McGinleyovým v Kalifornii, navštěvoval University of Southern California, zde se věnoval vodnímu pólu a dokonce se dostal do juniorského národního týmu. Na škole pracoval jako plavčík a věnoval se surfingu.

V roce 1991 nastoupil jako Jefferson D'Arcy do seriálu MARRIED... WITH CHILDREN (Ženatý se závazky) a svým příchodem pomohl seriálu k vyšší sledovanosti (stejně tak v DYNASTY nebo LOVE BOAT). Od roku 2003 do roku 2006 hrál v seriálu HOPE & FAITH. V roce 2008 se objevil v pořadu DANCING WITH THE STARS jeho partnerkou v tanci byla Inna Brayer, neměli však úspěch a vypadli jako druzí. Ted McGinley je ženatý s Gigi Riceovou a má závazek syna Beau Martina.

Internetovou stránkou jumptheshark.com byl zvolen titulem "Patron saint", který získal za záchranu seriálů před jejich zrušením. Zajímavostí je, že v seriálu MARRIED... WITH CHILDREN si zahrál ještě před roli Jeffersona a to vysněného manžela Peggy ve Vánoční epizodě, kdy si Peggy představovala jaké by to bylo, kdyby se Al nenarodil.


30.5.1958
Newport Beach, California, USA
Ted McGinley csfd

Christmas ReservationsA.X.L.God's Not Dead: A Light in DarknessArea of ConflictHappily Never AfterThe LandlordThe OutcastsExpendable AssetsMost, díl 2.Do You Believe?Most, díl 1.Underdog KidsRedeemedRescuing MadisonMateřské odhodláníNečekaný nepřítelImaginary FriendThe 4 to 9ersVrátím se pro tebeVánoce s velkým VPrivilegedScooby Doo! Prokletí nestvůry z jezeraDej šanci lásceEavesdropVzkazHavárie letu 323Family CurseLedový zásahThe Love Boat: TV TalesCahootsPearl HarborFace the MusicPekelná jízdaHotel pro rukojmíVelký šprýmČmuchalkyJdi za hlasem srdcePrvní liga 3: Zpátky do druhé ligySpojení se smrtíSmrtící síťPanna nebo orelBěsnící spravedlnostPomsta šprtů 4: Zamilovaní šprtiLindaWaynův svět 2Pomsta šprtů 3: Nová generaceSpace CaseModré tornádoOddíl z Beverly HillsPoslední svědekPomsta šprtůMaking of a Male ModelLékařská akademieThe BaxtersTerapie pravdou


Aktualizace osobnostního profilu Ted McGinley: 19.4. 2024 11:19