Steven Waddington 55 let


Steven Waddington (nar. 1968) je anglický herec, který se nejvíce proslavil vedlejší rolí ve filmu Miachela Manna POSLEDNÍ MOHYKÁN, kde ztvárnil Majora Duncana Heywarda.

Z dalších filmů kde se objevil ve vedlejších rolích můžu zmínit: PLAMENY LÁSKY (1995); krimi/thriller PARTA (1997); TARZAN A ZTRACENÉ MĚSTO (1998), kde si zahrál i jeho blízký kamarád, céčkový herec Casper Van Dien. V roce 1999 si zahrál v thrilleru PACH SMRTI a také se objevil v hororu Tima Burtona OSPALÁ DÍRA, kde ztvárnil pana Killiana a ve filmu si zahrál taktéž Casper Van Dien.

Rok 2001 přinesl dva filmy VÁLKA POLICAJTŮ a DÍRA. V roce 2005 si zahrál ve filmu Neila Jordana (Interview s upírem) SNÍDANĚ NA PLUTU. O rok později se objevil v televizním filmu céčkových parametrů (opět tam hraje Casper Van Dien) PROKLETÍ HROBKY FARAONA TUTANCHAMONA. V roce 2007 si zahrál v dobrodružném filmu ARN, kde ztvárnil Arnolda z Torrojy.

Dále se ukázal ve filmech LARGO WINCH (2007) a videofilm THE HUNTERS (2011), kde si zahrál jednoho z bandy psychopatů, kteří zabíjeli lidi v opuštěné oblasti Fort Goben.


28.11.1968
Leeds, Yorkshire, England, Velká Británie
Steven Waddington csfd

The TrapUnchartedThe ReckoningNuclearKurskBridgendFinále v IstanbuluFlim: The MovieKrálova zahradniceKód EnigmyHamilton: Pokud jde o vaši dceruInspektor ReganTitanicWhen the Lights Went OutCapture Anthologies: The Dimensions of SelfThe HuntersLedové monstrumUltramarines: A Warhammer 40,000 MovieLargo WinchArnProkletí hrobky faraona TutanchamonaBaby War, TheSnídaně na PlutuKrálovna bojovniceDíraVálka policajtůPach smrtiOspalá díraTarzan a Ztracené městoPartaThe One That Got AwayV žáru láskyDon't Get Me StartedJutský princSeconds Out1492: Dobytí rájePoslední MohykánEdvard II.The Long ShadowSlow HorsesJamestownMedicejové


Aktualizace osobnostního profilu Steven Waddington: 26.4. 2024 02:08