Allyce Beasley 72 let


Allyce si v našich končinách diváci budou zřejmě nejvíce pamatovat díky její nejznámější televizní roli: Agnes DiPesto (u nás Miss Ágnes ToPesto) v seriálu Moonlighting (Měsíční svit).

V témže roce se znovu vdala za známého herce Vincenta Schiavelliho, se kterým má syna Andréa Josepha. Ale hereckému páru manželství také nevydrželo a bylo rozvedeno roku 1988. Rok na to byl ukončen i televizní seriál Měsíční svit. Allyce se sice následně objevila v mnoha epizodách mnoha seriálů a filmech, žádná z jejích rolí ji ale nevynesla takové povědomí mezi diváky, jako její do telefonu rýmující Agnes.

V lednu 1999 Alice uzavřela svůj prozatím poslední sňatek s Jimem Boschem.

Allyce nepracuje jen jako herečka před kamerami, ale za svoji kariéru propůjčila svůj hlas i několika postavám animovaných a jinak nehraných filmů a projektů. Před několika lety okusila i práci na prknech, znamenajících svět.


6.7.1951
New York City, New York, USA
Allyce Beasley csfd

Growing Up and Other LiesShattered!Přestávka: Vzhůru do páté třídyVidláci v RuskuCathedralNebezpečná přáníI Might Even Love YouPravá blondýnkaPřestávka: Zázrak na Třetí uliciPřestávka: Škola mimo provozVeselé Vánoce, Santa ClausiMyšák Stuart LittlePrinc a surfařSnít mezi rybamiAndělé naděje: Příběh Dorothy DayRumplcimprcamprMladý dračí ninja 2Love, Lies & LullabiesMonstrumNabitá zbraň 1Wilderův oheňMotoramaĎábelský kruhWalt Disney World Celebrity CircusAmerický mogulOne Cooks, the Other Doesn'tHello, Dolly!Nemocnice New AmsterdamChampaign ILLManiakZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiGothamZnuděný k smrtiGravityMédiumJohnny BravoFelicitySedmé nebePřestávkaDuckman: Private Dick/Family ManKačer KabrňákAlfMěsíční svit


Aktualizace osobnostního profilu Allyce Beasley: 31.10. 2023 01:17