Master P 56 let


Percy Miller, známějsí jako Master P (The Ice Cream Man, P.Miller) se narodil 29. dubna roku 1967. Pochází z New Orleans a je nejstarší z pěti sourozenců. Po smrti svého bratra Kevina se Percy odstěhoval do Richmondu v Kalifornii, kde si otevřel malý obchod s hudbou.

Postupem času se stal bavičem. Zahrál si v různých filmech, nejznámější z nich je SCARY MOVIE 3 nebo GONE IN 60 SECOND kde si zahrál po boku Nicolase Cage. Sám zrežíroval pár projektů, jeho první I'M BOUT IT je údajně založen na jeho skutečném životě v New Orleans.

Měl kontrakt s Charlotte Hornets, slavným klubem NBA a poté sehrál jednu sezonu s Toronto Raptors. V roce 2008 se přidal k 2008 McDonald's NBA All-Star Celebrity Game a naházel sedmnáct bodů. Spolu se Sethem Greenem produkují video hru nazvanou Play The Industry, která by měla vyjít kolem roku 2009.


29.4.1967
New Orleans, Louisiana, USA
Master P csfd

#UnknownThe Christmas DanceThe Pig PeopleNever and AgainI Got the Hook Up 2Never HeardKilling HasselhoffKing of the SouthVulkán v Los AngelesDown and DistanceToxicThe Mail ManInternet DatingSoccer MomBlack SupamanParoledUncle PDon't Be ScaredReposStill 'Bout ItBad BiznessDetektivové z HollywooduScary Movie 3NeporazitelnýTemný stín nad L.A.Popcorn Shrimp60 sekund911Nebezpečný kódPřežít kriminálBez šanceFoolishPodsvětíKlub hráčůMP Da Last DonMám spojeníI'm Bout ItGrowing Up Hip HopRobot ChickenKriminálka New YorkRomeo!OzČerný andělB.O.D.R.Soundtracky: písně psané z paměti30 for 30The Life and Times of Mr. PerfectLife After Death Row50 Most Awesomely Bad Songs... EverMaking 'Scary Movie 3'Lovci bankovekWelcome to Death RowXzibit: Restless XposedWeird WeekendsRhyme & Reason


Aktualizace osobnostního profilu Master P: 4.3. 2024 15:33