Martin Sitta 55 let


Martin Sitta se narodil v městě pohádek Jičíně, ležicím v Českém ráji. Nicméně jeho kariéra ani život nebyl vždy pohádkou ani rájem. Mladí prožil v Sobotce, kde se v čtrnácti letech stal členem country kapely Trapas, ve které hrál na mandolínu. Později i recitoval v Recitačním studiu Šrámkova domu v Sobotce.

V drobných a menších rolích se objevil v několika filmech a seriálech z významějších to byly JE TŘEBA ZABÍT SEKALA (1997), ANDĚL EXIT (2000), TMAVOMODRÝ SVĚT 2001), BABÍ LÉTO (2001), PRACHY DĚLAJ ČLOVĚKA  (2006), LETIŠTĚ (2006), VÁCLAV (2007), KRIMINÁLKA ANDĚL (2008), BOBULE (2008) a VYPRÁVĚJ (2009). Do většího povědomí českých i slovenských diváků se dostal až díky roli mafiánského bosse Drobka v seriálu EXPOZITURA.

Je podruhé ženatý, z prvního manželství má syna Martina, z druhého dcery Elišku a Anežku.


18.11.1968
Jičín, Československo
Martin Sitta csfd

Sladký životBezva zuby na zásnubyMstitelPrvok, Šampón, Tečka a KarelCasting na láskuDariaŠarlatánNa střešeTeroristkaÚhoři mají nabitoDukátová skálaKouzelník ŽitoTeambuildingTen, kdo tě milovalTátova volha8 hlav šílenstvíRudý kapitánZloději zelených koníAndělé všedního dneHořící keřNěžné vlnyRekvalifikaceDoktor pro zvláštní případyHabermannův mlýnSama v čase normálnostiHospoda U bílé kočkyBekyně mniškaBobuleTajemství dešťového pokladuZtracený princCrash RoadO životStopVáclavPrachy dělaj člověkaÚčastníci zájezduJasnovidecMalovaný dětiNezvěstnýBabí létoAnděl ExitNávštěva staré dámyZimní vílaJe třeba zabít SekalaČervený kamínekJak se dělá operaPeriferieZapomenuté světloKočka na kolejíchJedna rodinaCo ste hasiči


Aktualizace osobnostního profilu Martin Sitta: 7.3. 2024 10:34