Fabio 65 let


Původem italský model a herec Fabio Lanzoni nebo jednoduše Fabio, se narodil v roce 1959 v Miláně (některé zdroje, včetně jeho oficiálních stránek, uvádí rok 1961). Díky svému vzhledu našel uplatnění ve světě modelingu a během 80. a 90. proslul především fotografiemi na obálkách milostných románů. Ostatně v 90. letech sám několik podobných románů napsal. Díky tomu se stal prvním nejprodávanějším mužským autorem těchto románů, který nepoužíval pseudonym. Kromě psaní si vyzkoušel i pěveckou dráhu a v roce 1994 vydal album s názvem After Dark, které však nebylo příliš úspěšné.

Fabio je svobodný a bezdětný. Ve volném čase se rád věnuje motocyklům a rychlým automobilům. Ve své sbírce má více než 200 kusů motocyklů, včetně motokrosových, nebo silných silničních motocyklů značky Ducati.


15.3.1959
Milan, Itálie
Fabio csfd

Žraločí tornádo 5DumbbellsHollywood Sex WarsOpravdový JonathanStaar: She'd Rather Be a MistressAmerican FusionBubliňákFabio: The E! True Hollywood StoryZoolanderHele vole, kde mám káru?Agent WC 40EddieMan of the YearSmrt jí slušíTaková normální láskaVymítač ďábla IIIMaciste nella terra dei ciclopiLemon La Vida LocaBig Time RushComedy GumboNed's Declassified School Survival GuideProvidenceAno, drahouškuSyn plážeKrok za krokemThe Weird Al ShowArli$$The CrewZprávy z New YorkuBoogies DinerAcapulco HEATDangerous CurvesKocour RaplíkRachel Gunn, R.N.RoseanneBáječní a bohatíU nás ve SpringfielduSetkání celebrit se zvířatyLove Sex GodCelebrity First LovesRedux Riding HoodConanWest Wing WeekThe Tonight Show with Conan O'BrienTalkshow with Spike FerestenAmerika hledá topmodelkuVítejte doma!SoapTalkThe Tom Green ShowThe Man ShowHollywood SquaresThe Daily ShowHoward SternNoční show Conana O'Briena


Aktualizace osobnostního profilu Fabio: 30.3. 2024 04:40