Donald Trump 77 let


Donald John Trump je americký podnikatel, republikánský politik a od 20. ledna 2017 do 20. ledna 2021 také 45. prezident Spojených států amerických. Do Bílého domu nastoupil ve věku 70 let jako nejstarší a zároveň nejbohatší zvolený prezident, a stal se tak prvním mužem v tomto úřadu bez předchozích zkušeností s politickou či armádní funkcí.

Mnohokrát byl hostem různých talk show, objevil se i v jiných zábavných pořadech, např. ve World Wrestling Entertainment, kde se v ringu pral s vlastníkem organizace, Vincem McMahonem.


14.6.1946
New York City, New York, USA
Donald Trump csfd

Smrt roku 2021!Barbie & Kendra Save the Tiger KingBratrstvo pětiŠokující odhaleníBlacKkKlansmanElection NightSnowdenHorrorweenWall Street: Peníze nikdy nespíMarmaladeLáska s výstrahouZoolanderCelebrityKlub 54EddieSpiklenciNew York 3DMalí uličníciDobrodružství létající okurkySám doma 2: Ztracen v New YorkuŠéfkaDuchové to dokážíKdyž nás vidíAkta XNezdolná Kimmy SchmidtWho Is America?Mr. RobotDa Ali G ShowMůj přítel Monk21. okrsekSex ve městěVšichni starostovi mužiNight ManSprávná SusanChůva k pohledáníKancelářská krysaFresh PrinceI'll Take Manhattan60 MinutesTak jde časFrontlineGlobal Panic


Aktualizace osobnostního profilu Donald Trump: 30.10. 2023 22:10