Ashley Johnson 40 let


Ashley Johnson se narodila 9.srpna 1983 v Kalifornii. Její herecká kariéra začala v šesti letech, když hrála roli Chrissy Seaver v seriálu GROWING PAINS v letech 1990 až 1992, kde si zahrála s mladým Leonardem DiCapriem. Následovalo pár rolí v několika seriálech, např. POHOTOVOST, ALL AMERICAN GIRL nebo ALLY MCBEALOVÁ.

Dále si zahrála ve filmu FAST FOOD NATION, OTIS nebo COLUMBUS DAY, většinou méně známé snímky, ale po boku známějších herců. Také měla menší roli ve filmu SAMEC s Ashtonem Kutcherem. V roce 2009 si zahrála ve dvou epizodách jako Carolie v seriálu DOLLHOUSE. Následoval film VÁNOČNÍ DUCH.

Mezi novější počiny patří oscarový snímek ČERNOBÍLÝ SVĚT, nebo štěk z nového trháku AVENGERS, kde si zahrála ženu, která děkuje kapitánovi Amerika za zachránu jejího života. Joss Whedon ji hodně obsazuje, proto se také objeví v jeho dalším filmu MUCH ADO ABOUT NOTHING.

Když zrovna nepracuje, ráda hraje na kytaru a violoncello. Také se ráda věnuje jízdě na snowboardu nebo surfuje.


9.8.1983
Camarillo, California, USA
Ashley Johnson csfd

JuvenilesWeightParadoxHere Comes the NightAvengersMnoho povyku pro nicČernobílý světVánoční duchZ neoficiálních zdrojůSamecColumbus DayOtisFast Food NationKouzlo GraceKiller DillerPotíže růstu: Zase ti SeaveroviPánem svého koutkuPřestávka: Vzhůru do páté třídyPřestávka: Zpátky do školkyThe FailuresIn the EchoPřestávka: Škola mimo provozRustinPo čem ženy toužíPotíže růstuKdekoli, jen ne tadyMarionettePartnersZapadákovAnnie: Královská dobrodružstvíDva v tomIn the Shadows, Someone's WatchingMuži nemluvíLví srdceCandela ObscuraLegenda jménem Vox MachinaThe Last of UsVlak NekonečnaMrtvý bodMladí Titáni do toho!


Aktualizace osobnostního profilu Ashley Johnson: 15.3. 2024 08:22