Lisa Robin Kelly (1970 - 2013)


Lisa Robin Kelly byla americká herečka, která se nejvíce blýskla v seriálu "Zlatá sedmdesátá" (1998), kde si zahrála Laurie, starší a promiskuitní sestru Erica Formana. Tato role jí na TV Maxim zajistila 6. místo na žebříčku "Nejlepší nymfy". Během prvních dvou let si užívala úspěch, popularitu a získala roli v komedii Ďábelská hra (1999). Během natáčení však začala mít problémy s užíváním drog a díky tomu o svou roli v seriálu přišla, což se v ději vysvětlilo jejím odchodem na školu. V páté sérii jí byl nabídnut návrat, ale protože se po pár epizodách vrátila do starých kolejí a k tomu ještě začala pít, byla nakonec nahrazena Christinou Moore.

V roce 2010 dostala díky řízení v opilosti na 12 měsíců podmíněný trest s dohledem v severní Karolíně. V březnu 2012 byla zadržena pro těžký zločin za ublížení na zdraví o 19 let staršímu manželovi Robertovi Josephu Gilliamovi a byla propuštěna po složení kauce v hodnotě $50,000. Zločin byl vyšetřován na základě vyplnění stížnosti Johna Michase, expřítele Lisy. V témže roce ji s manželem zatkla policie pro rušení pořádku, byli obviněni ze vzájemného napadení a vzati do vazby. V roce 2013 byla zadržena za parkování v jízdním pruhu a nesplnění testu střízlivosti.

Problémů s alkoholem a manželských neshod stále přibývalo a po Robertově posledním surovém útoku pro něj Lisa získala zákaz přiblížení a vyplnila žádost o rozvod, avšak před svým úmrtím se již rozvést nestihla. Ve věku 43 let zemřela v kalifornské rehabilitační klinice během spánku na mnohonásobnou drogovou intoxikaci.


5.3.1970
Southington, Connecticut, USA
15.8.2013
Los Angeles, California, USA
Lisa Robin Kelly csfd

That '70s Show Special: The Final GoodbyeAlikesLate Last NightZabijte ho!Ďábelská hraMladá srdcePlaneta barbarůPerformance AnxietySámAmityville: DollhouseSuddenlyFast ForwardPaybackSpring Fling!Ve stínu děsuOběti zlobyRelentless IV - VykoupeníZlatá sedmdesátáČarodějkyŽenatý se závazkyAkta XOdpadlíkTak jde čas


Aktualizace osobnostního profilu Lisa Robin Kelly: 31.10. 2023 05:48