Slash 58 let


Vlastním jménem Saul Hudson známý pod pseudonymem Slash se narodil anglickému Židovi a afro-americké matce, kteří spolu podnikali. V patnácti dostal svoji první kytaru ( akustickou ). Kytaře se věnoval 10 – 12 hodin denně, což mělo drtivý dopad na jeho studijní výsledky. Slash nakonec studia zanechal.

Od poloviny 90. let až do začátku nového století Slash hrával s mnohými kapelami. Hrával různé hudební žánry, ale v žádné kapele nebyl jako člen. V roce 2002 se znovu spojil s Duffem McKaganem a Mattem Sorumem, aby vystoupili na rozlučkovém koncertu bubeníka Randy Castilla. Pochopili, že to mezi nimi stále funguje a tak se rozhodli spolu založit novou skupinu pod názvem The Project. Poté se přejmenovali na Velvet Revolver.

Slash je také znám svými charakteristickými rysy jako jsou černé kudrnaté vlasy, nošení cylindru a neodpustitelným cigárem v puse. Momentálně žije v Beverly Hills se svou ženou Perlou, se kterou má dva syny.


23.7.1965
Stoke-on-Trent, Staffordshire, England, Velká Británie
Slash csfd

Slash with Myles Kennedy and the Conspirators Live from the RoxyBrunoMuži bez zábranSoukromé neřestiSázka na smrtMilo a Murphyho zákonKurz sebeovládáníMetalocalypseKid NotoriousPříběhy ze záhrobíSpace Ghost Coast to CoastNorman's Rare Guitars DocumentaryMůj život jako Rolling StoneLook AwayThe Original Charvel GangWhat Drives UsEli Roth: Historie hororu#NoJokeThe RainbowIn Your Face: The Neil Zlozower StoryJeff Beck StorySteven Tyler: Out on a LimbHaunters: The Art of The ScareRumble: The Indians Who Rocked The WorldIt's so Easy and Other LiesRock IconsAs the Palaces BurnDistortion of Sound, TheLennon or McCartneyPlay It Loud: The Story of MarshallThe Life, Blood and Rhythm of Randy CastilloTurn It Up!B. B. KingMy First GuitarPříběh heavy metaluRobert Williams Mr. Bitchin'Wild Thing, la folle histoire du rockHerpersRock PropheciesAnvil! The Story of AnvilThe Black List: Volume OneThe Story of the GuitarGuns N' Roses: The StoryBizarní jídla100 Greatest Albums, TheSlavná alba: Motörhead - Ace Of SpadesMaking of 'Hulk', TheBad Company: In Concert - Merchants of Cool


Aktualizace osobnostního profilu Slash: 28.3. 2024 14:38