Silvia Navarro 45 let


Silvia Navarro je mexická herečka pracující pod největší tamější televizní stanicí Tv Azteca a dá se dokonce říci, že je jednou z jejich nejpřednějších hvězd. Svou první roli si zahrála už jako malé dítě, a to v Tv sérii s názvem "La mujer marcada" (Označená žena). Na televizní obrazovky se pak vrátila až o mnoho let později jako hosteska v televizní show "A la Cachi, cachi porra" (něco jako "Obušku z pytle ven"). Díky tomu se jí splnil její životní sen, toužila totiž už od dětství po tom, stát se buď právničkou a nebo ještě lépe herečkou. Díky tomuto pořadu o rok později získala ihned hlavní roli, ačkoliv v telenovele, docela úspěšné (např. v Polsku), pod názvem Perla.

Ani role ve filmu na sebe nenechala dlouho čekat, neutekl totiž ani rok a Silvia získala hlavní roli ve filmu režiséra Rafaela Gutierréze s názvem „Mujer alabastrina“ (Žena z alabastru), který by k nám časem měl taktéž dorazit. V dalších rolích můžeme vidět například latinoameričanku, která již jakž takž prorazila, Anu Claudii Talancón (Zločin pátera Amara, Americký sen) aj.

Co se týče Silviina osobního života, je známo, že si své soukromí pečlivě hlídá. Už mnohokrát ji média spojovala s jejími hereckými partnery, nakonec z toho bohužel pro ně, nic nevzešlo. Jinak herečka zbožňuje tanec a hudbu od Fernanda Delgadilla (něco jako Karel Kryl u nás). Známá je také svou láskou ke zvířatům, má doma 3 psy, labradora a plemeno hitsu, perského kocoura Othella a k tomu ještě dva kanárky (Pedra Infanteho a Chorreadu). Jak říká na svůj zvěřinec by nedala dopustit :)


14.9.1978
Mexico City, Mexiko
Silvia Navarro csfd

Familia NacionalPapá o mamáHasta Que La Suerte Nos SepareHledá se tátaPobre familia ricaLa Dictadura PerfectaLabios rojosTe presento a LauraAmor letra por letraMujer alabastrinaEsperanzaTengo que morir todas las nochesLa suerte de LoliCuando me enamoroMañana es para siempreMontecristoHeredera, LaPlamen pochybnostiHříšná láskaCalle de las novias, LaCatalina y SebastiánPerla


Aktualizace osobnostního profilu Silvia Navarro: 10.11. 2023 23:34