Catherine Siachoque 52 let


Catherine Siachoque, celým jménem María Alexandra Catherine Siachoque Gaete se narodila 21.ledna 1972 v Bogotě v Kolumbii. 16 let je vdaná ze herce a režiséra Miguela Varoni s kterým žije od roku 2009 v Miami na Floridě.

Největší herecké úspěchy přinesly Cathy role v telenovelách: LAS JUANAS, LA VENGAZA, NAUČÍM TĚ MILOVAT, ELISO VRAŤ SE A LA CASA DE AL LADO. Za tyhle a spoustu dalších rolí získala Catherine mnoho ocenění televize: Nejlepší herečka, nejlepší cizí herečka, nějlepší darebák, nejoblíbenější herečka publika. A již léta se umísťuje v žebříčku 50 nejkrásnějších lidí podle časopisu People Espaňol.

V soukromém životě je Catherine velmi tichá. Ráda vaří, tančí a potápí se. Přátelé jí říkají jednoduše Cathy.


2.1.1972
Bogotá, Kolumbie
Catherine Siachoque csfd

La mujer de mi vidaMujeres asesinasNa konci rájeFanynkaRáj bez silikonůReina de CorazonesLa casa de al ladoEliso, vrať se!Sin Senos No Hay ParaísoPecados AjenosTierra de pasionesDecisionesTe voy a enseñar a quererOdplataAmantes del desiertoGuerra de las Rosas, LaSombra del arco iris, LaJuanas, LasSombra del deseo, LaSobrevivirThe 2003 Billboard Music AwardsThe 2002 Billboard Music Awards


Aktualizace osobnostního profilu Catherine Siachoque: 11.11. 2023 16:29