Jennifer Taylor 52 let


Americká herečka Jennifer Bini Taylor na sebe nejvíce upozornila rolí Chelsea Christine Melini v sitcomu Dva a půl chlapa (2003), kde si kromě ní zahrála ještě další tři různé postavy jako host. Známá je ale i z komedie s Adamem Sandlerem Vodonoš (1998) a z erotického thrilleru Nebezpečné hry (1998), kde se objevila po boku Neve Campbell a Denise Richards.

Chtěla skončit s hraním, ale když jí byla nabídnuta role Chelsea v seriálu Dva a půl chlapa (2003), vrátila se na Floridu a začala učit herectví. Jennifer je především seriálová herečka a kromě této výrazné role si ji můžeme pamatovat jako Lauru ze seriálu Miami Sands (2001).

Žije v Los Angeles se svým mužem, Paulem Taylorem, který se živí jako hudební skladatel. Vychovávají spolu dvě děti, Jakea a Samanthu a k tomu se starají o tři psy. Většinu z toho, co jí, si pěstují na své vlastní zahrádce.


19.4.1972
New Jersey, USA
Jennifer Taylor csfd

Baby DustChristmas on RepeatA Deadly DeedUvězněni v doměTwisted TwinS vrahem v posteliFamily VanishedGod's Not Dead: A Light in DarknessA Life LivedArlo: The Burping PigFair HavenStalked by My MotherŠance pro EmmuDěsivé probuzeníStreet LevelLike a Country SongAshleyNoc zombieThe Perfect BoyfriendCo je šeptem...Nathan's ChoiceElitní komandoNebezpečné hrySvatý mužVodonošBookmakerSaved by GraceHříšníciDeath's DoorMámaStreet Level: Behind the Scenes FeaturretteNámořní vyšetřovací službaStatus: NežádoucíDokonalý podrazDva a půl chlapa


Aktualizace osobnostního profilu Jennifer Taylor: 26.2. 2024 16:50