Rachelle Lefevre 45 let


Rachelle Marie Lafevre se narodila 1. února 1979 v Kanadském Quebecu. Její otec je učitel angličtiny a matka psycholožka. Mluví francouzsky, studovala na Dawsnské Univerzitě a promovala na McGillské Univerzitě v oboru literatury. Na cestě ke své filmové kariéře pracovala i jako servírka v sushi restauraci.

Její dobrou přítelkyní je kolegyně z Twilgiht Ashley Greene. Jejím přítelem je Jamie Thomas King, kterého můžeme znát ze seriálu Tudorovci.


1.2.1979
Montréal, Quebec, Kanada
Rachelle Lefevre csfd

Moriah's LighthouseThe Secrets of Bella VistaHollow in the LandEdge of WinterVíc než zločinLegenda o SarileNevyřízený účetPawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárnyÚtok na Bílý důmApplebaumOmertàAmerické létoThe CallerBarneyho ženyCasino JackDěsivé prozřeníTwilight sága: Nový měsícLife on MarsObchod se smrtíProm Wars: Love Is a BattlefieldStmíváníDuch spisovateleFugitive PiecesMládí Butche Cassidyho a Sundance KidaPod hladinouPool GuysPureHlava v oblacíchHatley HighJane má schůzkuLásce neutečešPodvodniceMilujte svého zabijákaOpuštěnáOsudový zlomVražedné snyStardomLegenda Sleepy HollowThe SoundsMary Kills PeopleStíny spravedlnostiPhilip K. Dick's Electric DreamsZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiPod kupolí


Aktualizace osobnostního profilu Rachelle Lefevre: 31.10. 2023 11:52