Jan Révai 50 let


Jan Révai, narozen 11. 2. 1974, se vyučil automechanikem. Již v utlém mládí se věnoval tanci v taneční skupině UNO, kde ho vedl Richard Hese. Byl také členem skupiny swingu, hostující v Hudebním Divadle v Karlíně pod názvem Děti swingu. V roce 1993 byl na tři roky odsouzen za přepadení čerpací stanice.

Jedna z nejznámějších rolí, ve které se objevil, je postava Šimona z muzikálového filmu REBELOVÉ (rež. Filip Renč), z roku 2001, kde si zahrál společně se Zuzanou Norisovou.

V roce 2002 si zahrál ve filmu režiséra Guillerma del Tora BLADE 2 a v tomtéž roce ještě ve filmu thajské produkce ZATRACENÍ. Spolu s Lucií Vondráčkovou moderoval Českého slavíka 2001, vysílaného na TV Nova. V současné době vystupuje v Divadle pod Palmovkou.

Nejvíce se ovšem proslavil jako Ing. Robert Krátký, který vystupuje v seriálu TV Prima RODINNÁ POUTA a VELMI KŘEHKÉ VZTAHY.


11.2.1974
Kladno, Československo
Jan Révai csfd

Němá tajemstvíTerezín: Láska za zdíBANGER.Jan ŽižkaPrincezna zakletá v čase 2Princezna zakletá v časeMezihra v PrazeŠpindlAgávaLída BaarováGangster KaOccamova břitvaRestartBlade 2ZatraceníRebelovéZpráva o putování studentů Petra a JakubaPolojasnoHun shen shi danŽivot, který ti dávámDunaj, k vašim službámExtraktořiSex O'ClockSpecialistéKrejzoviRaplČerné vdovyV.I.P. vraždyDoktorka KellerováPoslední vízumPrvní republika


Aktualizace osobnostního profilu Jan Révai: 5.11. 2023 08:02