Daniel Travis 56 let


Daniel Travis se na narodil 10. března roku 1968 v michiganském Clarksonu, kde prožíval dětství. Co se studií týče, začínal Daniel na Miami University v Oxfordu. Tam úspěšně vystudoval divadelní herectví, což mu jistě velice pomohlo k pozdějšímu nastartování filmové kariéry. Posléze získal magisterský titul v instituci The Mason Gross School of Arts a Rutgers University.

Před televizní kamerou měl premiéru roku 2001 v televizní show THE EDUCATION OF MAX BICKFORD. Poté přišlo na řadu pár epizodních rolí v seriálech SEX VE MĚSTĚ a KRIMINÁLKA MIAMI, na které navázal první celovečerní snímek Daniela Travise s názvem OTEVŘENÉ MOŘE. Ovšem, díky dalším seriálovým rolím zapadl spíše do škatulky seriálového herce, ze které vykoukl ještě ve filmech DĚKUJEME, ŽE KOUŘÍTE, a především pak v OBJEDNÁVCE NA NEVĚRU, kde dostal poměrně dost prostoru po boku přitažlivé Justine Eyre.

V současné době je Daniel Travis ve filmovém zapomenutí, uvidíme, čím dalším nás překvapí.


10.3.1968
Clarkston, Michigan, USA
Daniel Travis csfd

Papá Hemingway: Pravdivý příběhObjednávka na nevěruDěkujeme, že kouříteOtevřené mořeProlhané kráskyDexterZapomenutíNámořní vyšetřovací službaKriminálka New YorkKriminálka MiamiOdložené případySex ve městěZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiFoxglove


Aktualizace osobnostního profilu Daniel Travis: 6.3. 2024 21:08