Robbie Williams 50 let


"Mám jedinou ambici: Stát se slavným."

“Nechci nenávidět, ale to je vše, co jsi ve mně zanechal. Hořkou pachuť a fantazii o tom, jak jsme všichni mohli žít.” (o manažerovi Take That, z písně No Regrets)

První podmínkou jeho vstupu do kapely byla okamžitá změna jména. Rob Williams pro manažera Nigela Martina-Smitha neznělo dostatečně lákavě. Pod jeho vedením se zrodil idol dívčích srdcí Robbie Williams. Celebrita, kterou Rob dlouhé roky nenáviděl. Nedlouho po svém vzniku se Take That stali jednou z nejoblíbenějších chlapeckých skupin v Evropě, Rob z toho ale nijak nadšený nebyl. Snil o tom být svobodný, skládat vlastní písně, a ne tančit jako šašek na pódiu nebo odpovídat tisku na otázky podle toho, jak si to přál manažer. Touha po svobodě i fakt, že si s ostatními členy skupiny příliš nerozuměl, ho nakonec ve dvaceti letech dovedla k alkoholismu a závislosti na drogách. Nedlouho poté byl jednadvacetiletý Robert Williams donucen Take That opustit.

"Není to nijak složité. Jsem jen mladý a přeceňovaný." (z písně Handsome Man)


13.2.1974
Stoke-on-Trent, Staffordshire, England, Velká Británie
Robbie Williams csfd

Better ManComic Relief: National TreasuresGangsta GrannyKouzelný kolotočDe-LovelyHolky z DerryKriminálka New York60 MinutesHarry Styles: The Finishing TouchJohn Farnham: Finding the VoicePaulaRobbie WilliamsKylie at the BBCKroosHunt for the SkinwalkerAnd the Winner Isn'tKoncert pro ManchesterVegan 2017Official! Biggest Hits of the 90sRobbie Williams - Noc v PalladiuRobbie Williams: Live from TallinnRobbie Williams: Take the CrownThe Queen's Diamond Jubilee: BBC Concert at Buckingham PalaceTake That: Look Back, Don't StareBBC Electric Proms: Robbie WilliamsRobbie Williams: Live in LondonAnd Through It All: Robbie Williams Live 1997-2006Pet Shop Boys: A Life in PopRobbie Williams - Music in ReviewStephen Fry: The Secret Life of the Manic DepressiveTake That: For the RecordRobbie Williams: Intensive CareRobbie Williams: TrippingThe Brits Backstage100% NYC: Tribeca Film FestivalRobbie Williams live i HorsensRobbie Williams: živě z Knebworthu1 Giant LeapRobbie Williams: Nobody SomedayThe Jubilee GirlOne Night with Robbie WilliamsRobbie Williams: Live at the AlbertRobbie Williams: Živě v KolíněWell SwungRobbie Williams: Live at Slane CastleA Royal Birthday CelebrationRobbie WilliamsRobbie Williams: Live in Your Living RoomAn Evening with Lily SavagePower Vision - Pop GalerieTake That: Hometown - Live at Manchester G-MexTake That: Live in BerlinTake That: The Party - Live at WembleyRobbie Williams - Andy Warhol


Aktualizace osobnostního profilu Robbie Williams: 23.4. 2024 13:10