Jonathan Bailey 36 let


Jonathan Stuart Bailey je nejmladším ze čtyř dětí – jediným chlapcem. Jeho matka pracovala jako audiolog a jeho otec byl bývalý výkonný ředitel Rowse Honey.

Bailey navštěvoval Oratory School ve Woodcote v Oxfordshire, zatímco chodil na balet a navštěvoval taneční klub v Henley-on-Thames. Své přijetí na Open University odložil, aby mohl pokračovat v práci na plný úvazek.

Na filmovém plátně prorazil v celovečerním filmu po boku Freddieho Highmorea v rodinném filmu 5 dětí a To. V roce 2014 se Bailey objevil ve filmu Testament of Youth, jenž pojednával o první světové válce. Hrál reportéra Olivera "Ollyho" Stevense v prvních dvou sériích Broadchurch. V roce 2019 byl obsazen do seriálu Bridgerton jako Anthony, 9. vikomt Bridgerton, který je hlavou stejnojmenné rodiny. Role mu vynesla uznání kritiky a mezinárodní uznání.

O Baileym se ví, že je gay. I když při diskuzi o své sexualitě je opatrný, protože si myslí, že se „stává komoditou a měnou“.


25.4.1988
Oxfordshire, England, Velká Británie
Jonathan Bailey csfd

Wicked - Part OneSmrt roku 2021!Úplně nejlepší narozeninyMercyMladý MesiášTestament mládíHolky z naší školkyKrálovna Alžběta: Zlatý věkPermanent VacationWalk Away and I Stumble5 dětí a ToEnzo FerrariAlenka v zemi za zrcadlemBright HairFellow TravelersBridgertonoviJack RyanChewing GumHooten a Lady: Lovci pokladůZašívárnaBroadchurchPán časuW1AGroove HighLeonardoMe and Mrs JonesPramfaceSome Girls


Aktualizace osobnostního profilu Jonathan Bailey: 31.10. 2023 01:17