Karel Janeček 50 let


"Nejdůležitější je si uvědomit, že nic není zadarmo. Aby někdo něčeho dosáhl, musí být ochoten podstoupit i nějakou oběť."

Poté působil jako vědeckovýzkumný pracovník na Rakouské akademii věd. Od roku 2007 přednášel na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy v Praze, je také členem vědecké rady Fakulty mezinárodních vztahů VŠE.

Je spolumajitelem a předsedou dozorčí rady společnosti RSJ, která obchoduje především s finančními deriváty. Janečkův majetek se v současné době odhaduje minimálně na jednu miliardu korun. Je zakladatelem a předsedou správní rady Nadačního fondu proti korupci. Založil také Nadační fond Neuron na podporu vědy a Nadační fond pomoci.

Janeček je vášnivý sportovec, nejraději má parašutismus. Je autorem herního programu Black Jack. V roce 2015 se Janeček podruhé oženil. Z dřívějšího vztahu má dvě dcery.


26.7.1973
Plzeň, Československo
Karel Janeček csfd

K tabuli!Co Čech, to politik!Český slavík 21Milionář mezi námiU Kulatého stoluProstor XKam to bude?Copak bych vám lhal?Rub a líc7 pádů Honzy DědkaSnídejte šampaňskéWoLe (Week of Legends)Dobré ráno s JedničkouTah dámouUchem jehlyHyde ParkShow Jana KrauseTOP STARTOP STAR magazín168 hodinInterview ČT24VíkendVšechnopártyOtázky Václava MoravceKrásný ztrátySebepoznáníZrození SmrtihlavaFilantropKarel Janeček, svět podle algoritmu


Aktualizace osobnostního profilu Karel Janeček: 5.4. 2024 07:47