Matilda Anna Ingrid Lutz 32 let


Herečka se narodila v Miláně, v rodné Itálii pak žila až do roku 2014. Matildin otec Elliston Lutz byl americkým módním fotografem, její matka Marie Licci bývala modelkou a též pracovala v módním průmyslu jako PR. Má dva bratry, kteří se jmenují Martin Perry a Alexey Lutz. Rodiče se rozvedli, když bylo Matildě 5 let. Otec se odstěhoval do New Yorku a Matilda žila s matkou nadále v Itálii.

První roli získala v roce 2012 v italském hororu Flick azzurrina. Od té doby pak dostávala malé i větší role. V roce 2014 se na pozvání bratra Martina, který žil v USA, přestěhovala do Los Angeles a nadále pokračovala ve studiu herectví, tentokrát na uznávané filmové škole v LA. Přitom pracovala v italské restauraci jako servírka, v níž byla majitelkou restaurace představena režisérovi a scenáristovi italského původu Gabrielovi Muccinymu. Díky tomuto setkání a následné komunikaci přes Facebook získala v roce 2016 hlavní roli v dramatickém filmu O cestování s láskou. Herečka je širokému publiku známá především díky hororu Kruhy (2017), volném pokračování kultovního filmu The Ring. Hrála zde hlavní roli studentky Julie. V témže roce získala další hlavní rolí v akčním thrilleru Pomsta.

Matilda má několik koníčků. Především má kladný vztah ke sportu. Skoro každé ráno chodí surfovat a běhat, kromě toho jezdí ráda na kole. Miluje zvířata, stará se o kočku. Největším zájmem je však pro ní rodina, která je u ní na prvním místě a upřednostňuje jí i před samotnou prací. Matilda je vdaná za italského herce s italskými a belgickými předky, za muže jménem Antonio Folletto. Manželům se 13. září 2019 narodil v Kalifornii syn. Svého prvního potomka tedy herečka přivedla na svět již ve svých 27 letech a pojmenovala ho Oliver Antonio Folletto.


28.1.1992
Milán, Itálie
Matilda Anna Ingrid Lutz csfd

Red SonjaHelen's DeadJeštěrPoslední střihKlasický hororZone 414The Divorce PartyKruhyPomstaL'UniversaleO cestování s láskouMi chiamo MayaSomewhere BeautifulPáté kolo od vozuBrigantiIls étaient dixMedicejovéFuoriclasseBez hranic


Aktualizace osobnostního profilu Matilda Anna Ingrid Lutz: 8.11. 2023 18:11