Nimród Antal 50 let


Režisér, scénárista a příležitostný herec NIMRÓD ANTAL se narodil 30. listopadu roku 1973 v Los Angeles v Californii. V roce 1991 odjel do Maďarska, kde začal pracovat a tak se zde na trvalo usadil. Jeho první krátkometrážní film, který natočil v roce 1994 se jmenoval BOHÓCLÖVÉSZET a o 4 roky později vznikl další krátkometrážní dílo pod názvem BIZTOSÍTÁS se Zoltánem Mucsim v hlavní roli.

V roce 2005 se mu narodil jeho první syn a odstěhoval se zpět do Ameriky do Santa Monicy. V roce 2007 už v Americe s rozpočtem 19 milionů dolarů natočil hororový thriller MOTEL SMRTI s Lukem Wilsonem a Kate Beckinsale v hlavní roli, který zapadl mezi průměrné filmy svého žánru. Svůj zatím nejnovější počin chystá na rok 2009, kdy by se v kinech měl objevit dramatický thriller ARMORED, kde se v hlavních rolích představí taková esa jako Jean Reno (Leon), Laurence Fishburne (Matrix) nebo Matt Dillon (Crash), takže se máme na co těšit.


30.11.1973
Los Angeles, California, USA
Nimród Antal csfd

Jízda smrtiWhiskey zlodějMetallica: Through the NeverPredátořiOzbrojení a nebezpečníMotel smrtiRevizořiServantStranger ThingsMěstečko PinesBiztosításBohóclövészetMacheteÁllítsátok meg Terézanyut!ÖcsögökBalra a nap nyugszikKözel a szerelemhezLennon or McCartneyMagánszám: Üljön le Hajós Andrással!Sidewalks Entertainment


Aktualizace osobnostního profilu Nimród Antal: 13.11. 2023 15:12