Leslie Jones 56 let


Leslie Jones se narodila 7. září 1967 v Memphisu v Tennessee ve Spojených státech amerických. Její otec byl v armádě a s rodinou se kvůli jeho kariéře často stěhovali. Když u armády skončil, přestěhovali se do Los Angeles v Kalifornii, kde její otec získal práci technika v jednom z místních rádiích.

Již na vysoké začala objevovat svůj talent pro improvizaci skrze stand-up komická vystoupení Funniest Person on Campus. V roce 2007 se k tomuto oboru vrátila a udělala představení v The Comedy Store po boku Jamieho Foxxe, ale divákům se její vystoupení nelíbila a tak znepokojená Leslie na tři roky od svého koníčku upustila.

V roce 2010 se stala součástí projektu Katt Williams nazvaného It's Pimpin' Pimpin'. V roce 2013 se zúčastnila konkurzu do Saturday Night Live, když hledaly černošskou ženu do obsazení. Konkurz sice vyhrála Sasheer Zamata, ale Jones byla najata jako scenáristka a za rok se v pořadu dokonce objevila. A od 40. série se stala stálou součástí ansámblu SNL.

Její filmové role zatím nestojí příliš za zmínku, ovšem v roce 2015 byla konečně obsazena do hlavní role, a to v komedii GHOSTBUSTERS, kde se objeví po boku Melissy McCarthy a kolegyň ze Saturday Night Live, Kristen Wiig a Kate McKinnon.


7.9.1967
Memphis, Tennessee, USA
Leslie Jones csfd

Kancl domaCesta do Ameriky 2Smrt do roku 2020Angry Birds ve filmu 2We Are FamilyKrotitelé duchůZilionářiZpívejPět nejlepšíchHouse ArrestSomething Like a BusinessThe Company We KeepŠťastný losInternet DatingGangsta Rap: The GlockumentaryReposMužská záležitostPolicajti na baterkyThe New BeachcombersMalá mořská vílaUtopenec na útěkuBlack Mafia FamilyVlajka smrtiKevin (Probably) Saves the WorldČerná listinaWorkaholicsLiga snůSullivan a synČerný andělAkta XLive From New York!I Am ComicThe Heart of a Woman2021 MTV Movie & TV AwardsCelebrity Wheel of FortuneBest of Stand-up 2020Leslie Jones: Stroj časuSupermarket SweepThe Kelly Clarkson Show69. Emmy AwardsMegyn Kelly TodayMatch GameThe $100,000 PyramidSNL: 40th Anniversary SpecialLate Night with Seth MeyersOk! TV10 nej... z Hollywoodu


Aktualizace osobnostního profilu Leslie Jones: 30.3. 2024 06:24