Sabrina Carpenter 24 let


Tato sympatická blondýnka se narodila v roce 1999 v Pensylvánii. Má dvě sestry Shannon a Sarah. Sarah Sabrině pomáhá se zpěvem, dokonce společně zveřejnily na svůj youtube kanál několik přezpívaných coverů.

Počátek roku 2014 se stal pro Sabrinu zlomovým. Začal se natáčet seriál Girl Meets World, volné pokračování Boy Meets World. V pořadu ztvárňuje nejlepší kamarádku hlavní hrdinky, Mayu. Je to rebelka a volnomyšlenkářka, jež dokáže prosadit vlastní názor. Pro Riley (jež je jako její sestra) by byla schopna udělat cokoliv.

Mimo vystupování na Disney se Sabrina věnuje také zpěvu. Vydala CD „Can't Blame a Girl for Trying," jež ji pomohlo nastartovat její pěveckou kariéru. Jejími velmi dobrými kamarády jsou Corey Fogelmanis a Rowan Blanchard.


11.5.1999
Lehigh Valley, Pennsylvania, USA
Sabrina Carpenter csfd

PohotovostČára 2CloudsMákni!The Short History of the Long RoadČáraNenávist, kterou jsi probudilSo CloseNoční dobrodružství: Chůvy v akciRohyGulliver QuinnNoobzCarmen SandiegoMilo a Murphyho zákonSofie PrvníRiley ve velkém světěClevver NowSoy LunaWalk the Prank


Aktualizace osobnostního profilu Sabrina Carpenter: 30.10. 2023 22:43