Robert Curtis Brown 66 let


Robert Curtis Brown je americký televizní, filmový a divadelní herec. V roce 1975 absolvoval střední školu Pennsbury High School spolu se svým divadelním kolegou Richardem Kindem. V roce 1979 úspěšně završil studia na Yale University – kde získal dva tituly a to bakalářský titul z angličtiny Bachelor's Degree in English a magisterský titul Master's Degree from the Yale School of Drama. Po studiu nasbíral spoustu zkušeností na cestách po celém světě. S herectvím začínal v New Yorku, kde se setkal s budoucími hvězdami Al Pacinem, Martinem Sheenem, Danem Aykroydem aj.

V hororu HALOOWEEN 2 /2009/ hrál postavu Kylea van der Kloka, v komedii GUESS WHO /2005/ hrál po boku Ashtona Kutchera postavu Danteho, s Piercem Brosnanem a Salmou Hayek se objevil v akční komedii AFTER THE SUNSET /2004/. Hrál v autobiografickém krimi filmu CATCH ME IF YOU CAN /2002/ s Leonardem Di Capriem a Tomem Hanksem, v bláznivé komedii s Rowanem Atkinsonem MR.BEAN: THE MOVIE /1997/, v thrilleru LEGAL EAGLES /1986/ režírovaném Ivanem Reitmanem, v satirické komedii s Eddiem Murphym TRADING PLACES /1983/ nebo ve válečné komedii THE MEN WHO STARE AT GOATS /2009/ s Georgem Clooneym, Ewanem McGregorem a Kevinem Spaceym.

V současné době /po roce 2010/ se Brown objevuje v reklamě na lék Nexium a v nedávno /2009/ ůčinkoval ve skvostně obsazené komedii IT'S COMPLICATED s Meryl Streep, Alecem Baldwinem a Stevem Martinem.

Spolupracuje s divadly South Coast Repertory a Pasadena Playhouse, která jsou pro něj dle jeho slov zdrojem inspirace a uměleckého vyjádření. Svůj čas také věnuje několika charitativním projektům „Pediatric Aids Foundation", „Helping Hands for the Blind" a místním školám. Mezi jeho koníčky patří softball, cyklistika, zahradničení, potápění, poker a cestování. Se svou ženou Diane Reynolds má dvě děti.


27.4.1957
Bucks County, Pennsylvania, USA
Robert Curtis Brown csfd

Má večeře s HervémPMC : deo beongkeoStep SistersUndraftedDouble DaddyAudreyOliver, StonedSnow BrideVýlet s mámouBackyard WeddingNějak se to komplikujeMuzikál ze střední 2DreamgirlsBožský BruceChyť mě, když to dokážešČervený drakZenon: Návrat na ZemiLove HappensTři tajemstvíA Wing and a PrayerMr. Bean: Největší filmová katastrofaVetřelec v mém doměChristmas Every DayDunící hromNa divoké voděPříběh jednoho životaAngusNever Say Never: The Deidre Hall StoryStuart Saves His FamilyVánoční skříňkaLabor of Love: The Arlette Schweitzer StoryJust My ImaginationHyde in HollywoodDěti nevěstyOn the EdgeOrlové právaFirst AffairZáměnaMinxPerry MasonZáchranáři L. A.Kriminálka VegasStation 19RatchedováZelenáčAll Rise


Aktualizace osobnostního profilu Robert Curtis Brown: 22.4. 2024 13:26