Patrick Fugit 41 let


Celým jménem Patrick Raymond Fugit se narodil 27. října 1982 v Salt Lake City. S herectvím začal už v jedenácti letech díky divadelnímu programu pro mládež pořádeném Utahskou Universitou. Dále pokračoval v hraní i na vysoké škole a poté v oblastních divadlech.

V posledních letech hraje spíše v nízkorozpočtových filmech nebo ve vedlejších rolích. Má rád cyklistiku a jízdu na motorkách, které také se svým otcem sbírá. Dále hraje na kytaru a občas zpívá v kapele Mushman. Žije se svými rodiči a dvěma sourozenci v Salt Lake City.


27.10.1982
Salt Lake City, Utah, USA
Patrick Fugit csfd

BabylonMé srdce bije na tvůj povelA Name Without a PlaceRobert the BrucePrvní člověkDokonalý ženichKrálovna ZeměThe Strongest ManZmizeláRecklessDíky za ty daryCinema veriteKoupili jsme ZOOJezdci ApokalypsyUpírův pomocníkThe Good LifeSebevrazi - Love story z onoho světaŽhavé nápadyThe MogulsHněv dušíČerná ovceBílý oleandrŠňupNa pokraji slávyStray DogMarabunta: Mravenci útočíLáska a smrtTreadstoneOutcastDr. HousePohotovostLooking for DavidLiving with LewAll Access: The Making of 'Almost Famous'Rita Mahtoubian Is Not A TerroristIMDb on the Scene - InterviewsThe Late Show with Stephen Colbert7th Annual Screen Actors Guild Awards2000 Blockbuster Entertainment AwardsThe 2000 Billboard Music AwardsMADtv


Aktualizace osobnostního profilu Patrick Fugit: 6.12. 2023 14:55