Jean-Baptiste Maunier 33 let


Narodil se ve francouzském městě Bignoles otci Thierrymu a matce Muriel roku 1992, téměř celé dětství ale prožil na předměstí francouzského města Lyon, zde také navštěvoval katolickou školu. Po ukončení této školy odjel do New Yorku studovat Lee Strasberg Institute.

Za zmínku také stojí role Francoise Seurela ve filmu LE GRAND MEAULNES, jehož předlohou byla kniha Alaina- Fourniera. Ve filmu hráli také Cleménce Poésy (Harry Potter a Ohnivý Pohár, V Bruggách) a Nicolas Duvauchelle (Uvnitř).

Svou pěveckou kariéru začal v 6. třídě, když se rozhodl zpívat ve známém francouzském sboru Les Petits Chanteurs de Saint-Marc. Po natočení Les Choristes objel s Le Petits Chanteurs de Saint-Marc celý svět. V roce 2006 se Jean-Baptiste kvůli změně hlasu už nadále nemohl věnovat sopránovému zpěvu, proto musel opustit sbor. Stále se věnuje zpěvu, např. s francouzským souborem Le Enfoires.


22.12.1990
Brignoles, Var, Francie
Jean-Baptiste Maunier csfd

ClassicoLouis la ChanceHellphoneL'Auberge rougeKouzelné dobrodružstvíPikola a saxofonSlavíci v kleciPitchStíny smrtiMes chers disparus!MerlinCri, LeCinéma français est en voyage d'affaires, LeVillage des enfoirés, LeA/KI'm a SharpenerC à vousJour de fêteT'empêches tout le monde de dormirOn ne peut pas plaire à tout le mondeC'est au programmeVivement dimanche prochain


Aktualizace osobnostního profilu Jean-Baptiste Maunier: 20.11. 2023 01:01